20. aug
FERIEN ER OVER: HamKam tok ferie litt for tidlig i år også. Nå må må Vegard Skogheim og Edmir Asani (bak) ta på seg arbeidstøyet igjen.Foto: Kai Kristiansen
 
Må komme over ferieforbannelsen
Er det en forbannelse som hviler over HamKam, eller er det bare tilfeldig at de slipper inn mange mål før de skal ut i sommerferie?

Publisert: 17.jul.2013 04:13
Oppdatert: -

Vegard Skogheim heller helt klart til det siste kombinert med at HamKam ikke så veldig gode ut på trening heller rett før sommerferien.

13 baklengs før ferien

Men tallene er uansett skremmende, selv om det ikke er noen forbannelse. For i likhet med i fjor da HamKam tapte 5-0 mot Hødd i Ulsteinvik i siste kampen før sommerferien, slapp de inn nye fem mål mot Kristiansund (5-1) i samme kamp i år.
Og som om ikke det er nok, så slapp de inn tre mål mot Kongsvinger året før.
- Men da scoret vi tre også, poengterer Vegard Skogheim helt korrekt.
Likevel er det ingen tvil om at HamKam mistet formen da det nærmet set sommerferie.
- Ferien kom beleilig, sier assistenttrener Svein Inge Haagenrud.

Møter Elverum

Og Skogheim innrømmer nå at han var bekymret i forkant av kampen mot Kristiansund.
- Det hadde vært for dårlig over lang tid. Vi dullet oss nok for mye inn i troen på at det skulle gå bra. For jeg synes kanskje ikke intensiteten ikke var på topp. Det er ingen krise det som skjedde før ferien, men vi må bli mer aggressive i forsvarsarbeidet vårt, fastslår Vegard Skogheim.
I frykt for ikke være helt på tå igjen mot Mjøndalen neste fredag, tester HamKam formen allerede førstkommende lørdag i en treningskamp mot Elverum på Sentralidrettsplassen.
- Det er en kamp som passer bra for begge lag nå. Og en kamp hjelper gjerne litt etter en ferie, sier Skogheim til HA-sporten.
Klokka 18.00 i ettermiddag samles troppen igjen på Brisakeby til første fellestrening etter ferien.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke