25. jun
ENDELIG MED IGJEN: Pål Strand mangler matchtrening, men klarte seg bra på Steimoegga.
 
Målgivende på første spark

Publisert: 23.jun.2008 06:05
Oppdatert: -
ALVDAL: Pål Strands pasningsfot kan bli gull verdt for HamKam i høst. I går serverte han en målgivende nesten med sitt første spark på ballen.
- Ja, det var et hjørnespark fra høyre etter tre minutters spill. Jeg prøvde å finne Markus Ringberg ved lengste stolpe. Og der var han.

Den tidligere lillestrømgutten spilte sin siste kamp mot Strømsgodset 24. mars. Han mangler med andre ord matchtrening etter lyskeoperasjonen i München for tre uker siden:
- Jeg ble naturligvis sliten mot slutten, men det var artig å bidra med noe igjen. Vi hadde bestemt oss for at vi skulle prate og være engasjert. Det synes jeg vi klarte. Dessuten oppnådde vi et bra resultatet også, sier 32-åringen, som, som syntes at underlaget var en smule for hardt:
- Men så er ikke kunstgras mitt favorittunderlag, smiler lysluggen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke