18. aug
SKADET: Christopher Mamba ble liggende inne ved reklameskiltet etter smellen han pådro seg mot Træff. Det endte med korsbånd- og meniskskade.
FOTO: Fredrik Hubred Hagen
 
Mbamba ute resten av sesongen
Christopher Mbamba skadet seg i kampen mot Træff. Svarene på MR-undersøkelsene viser at det har gått utover både korsbånd og menisk.

Publisert: 18.jul.2015 12:03
Oppdatert: 19.jul.2015 21:06

Han var av HamKams aller beste i første omgang mot bunnlaget Træff, i kampen HamKam vant 4-0. 

Deiset i reklameskiltet

Snaue fem minutter før pause deiset kantspilleren inn i reklameskiltet på Briskeby. HamKams støtteapparat fryktet umiddelbart en alvorlig kneskade, og det virket som Mbamba selv også skjønte at noe var noe som kunne sette han ut av spill en lengre periode.

En gråtende Mbamba ble hjulpet av banen og inn i garderoben. 

- Vi har undersøkt ham nå, og selv om det er for tidlig å si noe sikkert, var det ting som tydet på at korsbåndet hans kan ha fått seg en smell, sa HamKams lege Håvard Strand, etter kampen.

Korsbånd- og MENISKSKADE

Legen viste seg å ha rett. Mbamba reiste til Sverige på ferie og for å gjennomføre en MR-undersøkelse. Resultatene var ikke av det hyggelige slaget.

- Korsbånd- og meniskskade..ute resten av sesongen!!, skrev HamKam-trener, Kent Bergersen, i en tekstmelding til HA-sporten lørdag formiddag.

Mbamba skrev under på en toårskontrakt da han kom til HamKam før sesongen, og blir derfor etter alt å dømme med videre i 2016-sesongen. Han har spilt samtlige kamper (15) for grønnbuksene denne sesongen, og står med en scoring og to gule kort.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
FERDIGSPILT: Christopher Mbamba er satt ut av spill resten av sesongen.
FOTO: Pål Jacobsen
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke