19. jun
BANKET INN MÅL: Marcus Pedersen scoret fire ganger på en omgang mot Vardal tirsdag.
 
Men Marcus har sjøltillit så det holder
HamKam 2 - Vardal 7-3 Han kom seg til 12 avslutninger, og scoret på fire av dem. Marcus Pedersen våger å sette fart mot mål, og nå vil han gjøre det samme i Tippeligaen.

Publisert: 14.mai.2008 07:07
Oppdatert: -

HAMAR: - Det har gått litt opp og ned i vinter, og jeg har slitt fælt med skader. Nå har jeg trua på at det løsner, og føler jeg er på gang igjen. Men jeg må bli mer stabil, sier Pedersen.

Mandag spilte HamKam 2 mot 3. divisjonslaget Sander i NM. Spissene Roman Kienast og Markus Ringberg scoret ett mål hver. I går scoret Pedersen fire mot i utgangspunktet lik motstand.
- Hver kamp lever sitt liv, og jeg kan ikke se på antall scoringer mot 3. divisjonslag, for å ta ut et lag i Tippeligaen, sier Erlandsen.
Men HamKam-treneren så en spiss med gjennombruddshissighet og kliniske avslutninger på Børstad i går kveld.
- Marcus spilte en meget god kamp, og viste fram sitt enorme potensial. Han er målfarlig, og gjør det som er viktigst i fotball, nemlig å score mål. Først og fremst må han bli nøyere på og utenfor banen, og han må holde seg skadefri. Det er opp til Marcus selv hvor god han kan bli.
Pedersen deler Erlandsens meninger:
- For det første må jeg holde meg frisk. Jeg er lysten på å komme tilbake for A-laget, og det har jeg trua på at jeg gjør. Det handler om stabilitet, poengterer firemålsscoreren, som scoret hat trick på 20 minutter.

fotballfakta
terning 4
HamKam 2 - Vardal 7-3 (5-1)
BØRSTAD: 4. serierunde i 3. divisjon avd. 07.
Børstad kunstgress.
Om lag 50 tilskuere.
Mål: 1-0 Marcus Pedersen (4), 2-0 Pedersen (11), 3-0 Pedersen (20), 3-1 (37), 4-1 Sebino Plaku (38), 5-1 Pedersen (39), 5-2 (49), 6-3 Adem Güven (82), 7-3 Güven (90).
Gule kort: Plaku, HamKam. Ett til Vardal.
Dommer: Terje Nordfjæren.
HAMKAMs LAG (4-4-2): Dyre Ekeberg Schjerve - Fredrik Haave Andersen, Frode Bjørnevik, Tåle Strindler, Joachim Sørum - Adem Güven, Niklas Solhaug (Olav Sveen fra 77.), Håkon Aalmen, John Anders Rise - Sebino Plaku (Christoffer Snekkervik fra 49.), Marcus Pedersen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke