23. jul
 
Mener skalling bør få etterspill
Både Fredrikstad og fotballekspertene på tv2 mener Leonardos skalling mot Abgar Barsom bør straffes.

Publisert: 25.aug.2008 06:07
Oppdatert: -
HAMAR: Per Morten Haugen i Fredrikstad var rasende etter episoden på Briskeby i går kveld.

- Jeg håper denne HamKam-spilleren får en lang, lang, lang karantene. Vi kommer til å gå videre med denne saken, tordnet Haugen.
Situasjonen skjedde da HamKam hadde fått corner i andre omgang. Leonardo fikk en dytt i ryggen av Jan Tore Ophaug, og traff Barsom i bakhodet med sitt hodet.
Dersom dommeren hadde sett hele situasjonen, hadde Leonardo stått i fare for å få rødt kort.
HamKam-trener Arne Erlandsen har likevel vanskelig for å tro at det var med hensikt.
- Det er ingen som frivillig vil ha vondt i sitt eget hodet for å skalle noen i bakhodet. Derfor tror jeg ikke det var med hensikt, men jeg skal snakke med spilleren etterpå, sier Erlandsen.
Bengt Eriksen og Petter Myhre i tv2s fotballstudio i går kveld, mente dytten Leonardo fikk, ikke var kraftig nok til at brasilianeren måtte treffe Barsom i bakhodet.
- Han burde rekke å ta seg imot med henda, mener Eriksen, som tror fotballforbundet kommer til å se nærmere på episoden.
Fredrikstad-spilleren var en lite populær mann på Briskeby i går kveld. Flere ganger lå han nede og ble pepet ut av hjemmetilskuerne, før episoden i Fredrikstad-feltet.
Leonardo møtte ikke opp i mixed-sonen etter kampen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke