23. okt
HJELPER HAMKAM? Stein Kvalheim på sudelinjen da hamKam trente i går. Spillerne i bakgrunnen er fra venstre Knut Henry Haraldsen og Arnar Førsund.
 
Mental coach på HamKam-besøk
Til stede på treningsfeltet i går: Slemmestad-mannen Stein Kvalheim, som har vært mental trener for Mjøndalen og Stabæk.

Publisert: 22.aug.2008 06:10
Oppdatert: -

HAMAR: Og da er det bare naturlig at HA-sporten spør om HamKam har skaffet seg mental coach foran innspurten i eliteserien?
Bare et besøk
- Foreløpig er det bare et besøk.

Mer vil han ikke si, mannen som har gjennomført mental coaching av samtlige trenere hos Stabæk, i alt ni trenere fra elite-14 til A-laget. Han har også vært mental trener for Mjøndalen.
I følge hjemmesiden hans, har han også vært innom andre idrettsgrener som judo, ishockey, alpint, motocross, håndball, skihopp, golf og biljard.
- Han besøker HamKam på eget initiativ, sier Arne Erlandsen:

Mange henvendelser
- Vi har ikke inngått noen avtaler i det hele tatt. Lignende type tilbud får vi flere av. Et lag som ligger på bånn, får ofte slike henvendelser. Det er bare positivt at vi er interessante. Vi vurderer alltid de tilbudene vi får og ser hva vi føler er fornuftig, sier Arne Erlandsen.

Mental-coachen Stein Kvalheim har sett HamKam på trening onsdag og i går.

Gruppeterapi
- Jeg har vært borti noe lignende i tidligere klubber. Da dreide det seg mer om gruppeterapi, sier Knut Henry Haraldsen:

- Noen har veldig nytte av mental trening, og det må være en frivillig sak, sier Haraldsen.
En annen HamKam-veteran, Vegar Bjerke, trodde ikke at han ville hatt noe nytte av et eventuelt tilbud om mental trening.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke