9. des
 
Mer pes mot Kienast i Sverige
Nå har han havnet på listen over sommerens verste signeringer.

Publisert: 03.sep.2008 08.12
Oppdatert: -

HAMAR: Hetsen mot Roman Kienast i svensk presse fortsetter. Og det til tross for at østerrikeren scoret sitt første mål for Helsingborg siden overgangen nå på mandag.

Nå er det radiosporten i Sverige som omtaler spissen i negativ  betydning.

For i "kåringen" sommeren verste signering, kaprer Kienast 2. plassen, slått av Rick Kruys, som ikke har klart å komme inn i startelleveren til Malmø etter overgangen fra Utrech.

Her er den mindre flatterende bedømmelsen av Kineast:

"HIF jagade länge en ersättare till Razak Omotoyossi och hittade till slut österrikaren Roman Kienast. Men forwarden, som spelade EM för hemlandet i somras, har inta alls fått till det bredvid Henrik Larsson i anfallet."

PS! Kim Olsens overgang til Örebro blir kåret til sommerens beste overgang i svensk toppfotball. Han har gjort seks mål etter overgangen i sommer.

Roman Kienast har flere ganger blitt lynsjet i svensk presse siden overgangen fra HamKam. Blant annet presterte han og score selvmål i en kamp nylig.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke