10. des
SVAKT: Kevin Knappen mener det var en svak kamp søndag kveld.
FOTO: Arve Hovelstuen Blystad
 
- Ingen god fotballkamp
Kevin Knappen mener det er mye å gå på etter søndagens poengdeling mot Åsane.

Publisert: 15.apr.2018 16.55
Oppdatert: 15.apr.2018 20.37

Åsane - HamKam 1-1:

HamKam åpnet svakt, og havnet under etter syv minutter.

Lukasz Jarosinski ga en svak retur på et skudd fra Erik Huseklepp, og Dennis Antwi var først på returen og satte inn 1-0 til Åsane.

Kamma utliknet på straffespark i andreomgangen ved Lars Brotangen, og tok med seg ett poeng i en svak fotballkamp.

- Ingen god fotballkamp

På spørsmål om hva han fikk ut av denne kampen, svarer HamKam-trener Kevin Knappen:

- Jeg sitter igjen med ett poeng. Vi gjør en svak første omgang, men kommer tilbake og løfter oss i andre omgang. Det er ingen god fotballkamp. Det er upresist, svarer han.

For en uke siden startet Kamma også meget svakt hjemme mot Notodden. Det fortsatte i samme stil mot Åsane, men denne gangen klarte de å tette igjen utover i første omgang.

- Der må vi være bedre. For to uker siden var vi gode fra start. Vi må komme bedre ut av startblokkene, uten tvil. Det blir tøft i ligaen her hvis vi havner under, forklarer Knappen.

Han mener de fikk en fortjent utlikning i andre omgang, da Brotangen satte inn 1-1 på et straffespark av den billige sorten.

- Ja, men som sagt, som lag så er det litt for tynt. Men vi klarer å løfte oss i andre, og så får vi det trykket vi vil på dem. Da er det ikke noe å si når vi får utligning, for da har de ingen ting. Vi får ta med oss det ene poenget. Så skal vi restituere bra og være klare for cupen på onsdag.

Tidlig baklengs

Vertene gikk rett i strupen på Kamma, og fikk en god mulighet på corner etter to minutter, men grønnbuksene reddet på streken.

Sekunder senere måtte Nicho Mickelson gå av med en skade, inn kom Peder Nersveen.

Vertene fortsatte trykket, og etter fem minutter tok de ledelsen.

Erik Huseklepp skjøt fra rundt 18 meters hold. Skuddet var ikke spesielt godt, men Jarosinski ga en svak retur rett ut igjen. Der dukket Dennis Antwi opp og satte enkelt inn 1-0 i åpent mål. 

Åsane fortsatte å dominere omgangen, men Kamma yppet seg ved et par anledninger. 

Nærmest kom Ivar Sollie Rønning etter 36 minutter. Han ble spilt alene med keeper av Abu, men Birger Thomas reddet det første forsøket, og Sollie Rønning satte returen i nettveggen. 

Åsane burde ha ledet mer i første omgang. Ti minutter før pause vartet Jarosinski opp med en god redning på et frispark fra 30 meter. Tomas Kristoffersen fikk drømmetreff, ballen hadde retning mot krysset, men Jarosinski fikk dyttet ballen ut til corner. 

Løftet seg i andre omgang

Et par minutter før pause fikk vertene nok en gigantsjanse. Kristoffersen la et meget presist frispark inn i feltet. Der dukket Martin Ueland opp, han headet mot mål, men Jarosinski reddet lekkert. 

HamKam åpnet andreomgangen klart bedre, og trillet ball og eide mye av banespillet.

Det tok imidlertid lang tid før de fikk sin første, store sjanse. 

Etter 77 minutter fikk Kamma et billig straffespark, men hva gjør nå det. 

Lars Brotangen gikk fram, Birger Thomas reddet det første forsøket, men Brotangen satte returen enkelt i mål og sørget for 1-1. 

Flere scoringer ble det ikke, og Kamma tok med seg ett poeng hjem til Hamar. 

HamKams lag (4-2-3-1): 

Lukasz Jarosinski - Nicho Mickelson, Orri Omarsson, Jacob Egeris, Ruben Alegre - Kristian Lønstad Onsrud, Lars Brotangen - Aron Dønnum, Ivar Sollie Rønning, Petter Vaagan Moen - Abubakar Ibrahim

Benken: Marco Priis Jørgensen, Ole Erik Midtskogen, Simen Bolkan Nordli, Johnny Buduson, Peder Nersveen

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke