22. jul
KOM LIKEVEL: Michael Carneiro viste fram teknikken sin mot Arnar Førsund og HamKam i går.
 
Midtbanespiller kommer onsdag
I går trente to ukjente brasilianere med HamKam. Begge kom på eget initiativ. I morgen kommer det ytterligere midtbanespiller som Lars Tjærnås har studert og har kjennskap til.

Publisert: 15.jul.2008 06:03
Oppdatert: -
HAMAR: Mandag skrev HA-sporten at det skulle dukke opp minst en brasilianer på trening. Lars Tjærnås bekreftet at høyrebacken Ednei skulle komme. Det gjorde også midtbanespilleren Michael Carneiro, som har trent med Moss.

Begge viste at de kan spille fotball, men trenger nok mer tid for å overbevise om at de kan tilføre laget noe nytt. Begge får flere sjanser utover i uka.
- De gjorde et helt greit førsteinntrykk. Det er for tidlig å si noe mer etter en økt. Begge blir med noen dager til, sier Arne Erlandsen, om de to brasilianerne som kom på eget initiativ.
Mer spenning knytter det seg rundt en midtbanespiller som kommer på treningen onsdag. Han skulle egentlig kommet mandag, men ankomsten ble utsatt.
- Det dreier seg om en midtbanespiller fra et av østblokklandene. En spiller Lars Tjærnås har kjennskap til, sier Arne Erlandsen til HA-sporten.
Tjærnås ønsker ikke å spille ut alle kortene.
- Vi kan ta det når han kommer. Jeg vil ikke si noe for tidlig, sier Tjærnås.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke