23. jul
JUBEL: Endelig vant HamKam en bortekamp. Nå nærmer de seg Aalesund på kvalikplass.
 
Nærmer seg Aalesund
Endelig hadde HamKam med seg marginene og nå er HamKam bare et poeng bak Aalesund som besøker Briskeby om 14 dager.

Publisert: 31.aug.2008 20:24
Oppdatert: -
HAMAR: HamKam fikk en pangstart i Drammen, men Godset utlignet bare noen minutter ut i den andre omgangen. Men i det 81. minutt skrudde Ante Vitaic inn en corner. Dermed var årets første borteseier et faktum, tross et stort trykk de siste minuttene fra vertene.

– Viktig for spillerne

Etter at Ante Vitaic ankom klubben har det gått riktig vegen for HamKam. Uavgjort hjemme mot Vålerenga og Fredrikstad og borteseier mot Strømsgodset, viser at HamKam er på veg riktig veg.
Ante Vitaic var mest fornøyd med tre poeng.
– Det var herlig med tre poeng, sier Vitaic.
Trener Arne Erlandsen var selvsagt fornøyd.
– Dette var en kjempeseier. Viktig for klubben og ikke minst spillerne.
HamKam hadde full kontroll i første omgang, men kunne ikke fått en verre start på den andre. Mattias Andersson klinket ballen utakbart i det lengste hjørnet. HamKam klarte å komme tilbake og var heldige med vinnermålet.

Tetter seg til

Med bare et poeng opp til Aalesund på kvalikplass, tetter det seg til i bunnen. Aalesund inntar Briskeby til et realt bunnoppgjør om 14 dager. En kamp som er meget viktig for begge lag.

Strømsgodset trykket HamKam skikkelig tilbake på banen de siste minuttene. David Nielsen slo til Markus Ringberg, noe dommer Kjell Allseth ikke fikk med seg.
– Han slår til meg. Virker som han gjør det med vilje, sier Markus Ringberg.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke