10. des
SMERTER: Markus Naglestad, her avbildet på trening forrige uke, har slitt med en skade. Nå melder han seg kampklar til helga.
 
Naglestads plan er å flytte til USA
Men storscoreren har ikke lukket døren helt for å fortsette i Kamma. Lørdag er han friskmeldt og klar til kamp.

Publisert: 29.sep.2017 12.52
Oppdatert: 29.sep.2017 12.53

– Jeg har ei kone som er fra USA og vi har i utgangspunktet planlagt å flytte dit. Derfor var det viktig at kontrakten min ikke varte lenger enn ut sesongen, sier Markus Naglestad.

Likevel presiserer målmaskinen at det ikke er utelukket å fortsette med fotball i Norge heller.

Må overbevises

– Døren er ikke hundre prosent stengt. Om HamKam eller andre i Norge kan overbevise meg til å bli værende så kan det fremdeles skje. Det må være noe som frister veldig i så fall, sier han.

For noen uker siden var klubben klar på at de ønsket å gå i samtaler om Naglestad om å fortsette samarbeidet.

Å kunne lokke med spill i OBOS-ligaen er en fordel, forteller sørlendingen.

Angrepsspilleren har scoret ni mål på seks kamper så langt denne sesongen. De to forrige kampene har han stått over med suspensjon mot Skeid og skade mot Follo forrige helg.

26-åringen har slitt med en vond ankel etter en smell han pådro seg på trening forrige uke. Han sto over trening mandag og tirsdag, men har trent for fullt resten av uka.

Nå meldes han kampklar til lørdagens oppgjør mot Bærum på Briskeby.

– Det er planlagt at Naglestad spiller. Han er klar til kamp, sier HamKams fysioterapeut Magnus Nilsen.

Hovedpersonen selv føler seg klar for å bidra.

– Jeg må kanskje bruke noe tape, og det vil kanskje gjøre litt vondt underveis. Men jeg ønsker å spille og føler meg i stand til å gjøre en god figur, sier Naglestad.

Tar gjerne festen i helga

Dersom Alta avgir poeng i bortekampen mot Kjelsås og HamKam gjør jobben hjemme mot Bærum, kan grønnbuksene juble for opprykk allerede lørdag.

Naglestad tar gjerne en opprykksfest.

– Jeg er trygg på at vi skal gjøre vår del av jobben. Dersom vi rykker opp allerede nå så hadde det vært strålende. Men selv om bare tre poeng er godt nok mot Bærum, så er det ikke slik at det kommer til å bli en enkel kamp.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke