25. jun
NEI til HamKam: Eirik Lamøy.Foto: Kyrre Lien/NTB Scanpix
 
Nei fra Lamøy
Eirik Lamøy (29) har sagt nei til HamKam. Nå er han i forhandlinger med Sandefjord, som han har spilt for de siste fem årene.

Publisert: 29.nov.2013 04:13
Oppdatert: -
Hamar
Kantspilleren Eirik Lamøy sto høyt på Vegard Skogheims ønskeliste foran neste sesong. HamKam-treneren er på jakt etter spillere med fart, og da var Lamøy en type Skogheim hadde notert seg etter flere møter med Sandefjord.

Ikke avklart ennå

- Vi vil gjerne ha ham til HamKam. Eirik har fått et kontraktsforslag, og jeg håper selvfølgelig at han sier ja så fort som mulig, sa Skogheim da Lamøy besøkte Briskeby i midten av november.
Slik blir det ikke. Eirik Lamøy forteller at han er i forhandlinger om å fortsette i Sandefjord uten at det foreligger noen endelig avklaring ennå. Men til HamKam har han svart nei.

- Veldig interessant

- Jeg syntes tilbudet fra HamKam var veldig interessant. Det er en tradisjonsrik klubb som spiller attraktiv fotball, og jeg fikk et veldig godt inntrykk da jeg besøkte HamKam, sier Lamøy til HA-sporten.
- Jeg vurderte et klubbskifte. HamKam og Sandefjord er to jevnstore klubber, men jeg har vært i Sandefjord i fem år og har fått tilhørighet til byen. Samboeren min har jobb i Sandefjord, og da jeg begynte å summere, syntes jeg det ble vanskelig å dra herfra, sier Lamøy oppriktig.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke