21. jun
FOTO: PÅL JACOBSEN.
 
Mattis Nerheim invitert på HamKam-treninga 
For ei uke siden visste ikke Kent Bergersen om Mattis Nerheim. Nå kan Ottestad-spissen være på vei inn i klubben.

Publisert: 11.mar.2015 11:34
Oppdatert: 11.mar.2015 14:37

Kent Bergersen inviterte Mattis Nerheim på trening denne uka. Og Kamma-treneren liker det den effektive Bondeliga-spissen har prestert.

– Jeg hadde ikke engang hørt om ham før noen tipset meg. Det blir jo for dumt om ikke en spiller som Mattis skal være i HamKam dersom det viser seg at han holder mål, sier Kent Bergersen til HA-sporten.

HamKam-treneren legger til at Nerheim ikke på noen måte er klar for klubben, men at han gjerne vil ha med Løten-gutten på flere treninger.

– I tillegg gleder jeg meg over at unggutter som Syver Karlsen (Moelven) og Mikkel Frankmoen (egen stall) kommer inn mot Kvik Halden og går utenpå en del av de mer rutinerte spillerne våre. Det er bra for unggutta og en kraftig vekker for dem som har vært med en stund, sier Bergersen som ikke tror han rekker å samkjøre et serielag før det hele starter med bortekamp mot Rødde 18. april.

– Vi rekker å gjøre det vi har planlagt, men vi rekker neppe å gjøre det ofte nok, forklarer Bergersen og legger til at laget trolig må matches i form i løpet av de første seriekampene.

– Jobben som HamKam-trener har vært svært krevende fram til nå, men likevel er ting mer på stell nå enn de var i januar og februar. Da sov jeg ikke like rolig hver eneste natt, ler HamKam-treneren.

Lørdag skal Bergersen og HamKam teste seg mot Elverum.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke