24. jun
TATT AV: Nicholas Mickelson startet for Norge mot Østerrike, men ble tatt av banen. Her er han fra en landskamp tidligere i sommer.
FOTO: PRIVAT
 
Nico og Pedersen bytte ut da G18 tapte

Publisert: 30.aug.2017 20:20
Oppdatert: 30.aug.2017 20:20

Norge - Østerrike 1-1 (5-6 etter straffer)

Nicholas Mickelson har tidligere fått masse ros for sine bidrag for HamKam og G18-landslaget denne sesongen.

Trener Pål Arne Johansen har gjort backen til et førstevalg på sin høyreside. Han startet også onsdag da Norge tok imot Østerrike i Sandefjord.

Det ble en gjennomføring helt på det jevne for Nico, som etter hvert ble tatt av banen og erstattet med Vålerengas Christian Borchgrevink.

Hamar-gutten Sebastian Pedersen var også med fra start etter å ha vært i gnistrende god form for Stabæk 2 i hele år. Også lillebror Pedersen ble tatt av banen etter hvert, til fordel for Moldes Erling Braut Håland.

Gjestenes Christoph Baumgartlinger scoret i den første omgangen, men helt på tampen la Norge inn et voldsomt press. Etter at midtstopper Ulrik Fredriksen fikk et mål annullert med fem minutter igjen, fikk de norske unggutta blod på tann.

Etter hvert fant Adnan Hadzic Strømsgodsets Basit Ouro-Agouda, som headet inn utlikningen med to minutter igjen av ordinær tid.

Landskampen, som er en del av en 4-nasjonersturnering, gikk dermed til straffespark. Etter én norsk bom vant Østerrike.

Lørdag venter Sverige for Norge G18.

Onsdag ble en ny HamKam-spiller tatt ut på landslagsoppdrag. Den unge keeperen Marius Ulla skal bidra på Erland Johnsens G15-landslag i privatkampene mot Sverige mellom 17.-22. september.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke