18. jul
KLAR: Nilkas Wenderyd er klar for HamKam, og spiller sesongen ut i Briskeby-klubben.
FOTO: HAMKAM.
 
Niklas Wenderyd klar for HamKam
Niklas Wenderyd (23) har signert ut sesongen 2014.

Publisert: 07.aug.2014 14:59
Oppdatert: 07.aug.2014 15:00

Den svenske venstre backen har tidligere spilt for Lindome, Jonsered og Real Balompedica Linense i Spania. Wenderyd har bra teknikk med ballen og en god venstrefot, skriver HamKam på sine hjemmesider.. 

-Jeg spilte nylig i en klubb i Spania på et ganske bra nivå hvor jeg trodde jeg skulle bli, men så bestemte jeg meg for å ta en sjangs på å kontakte HamKam, og møtte opp på prøvespill. Fra første trening kjentes det veldig bra ut, med høyt tempo, gode trenere, fin stadion og gode spillere, sier Wenderyd.

- Jeg er blitt veldig godt tatt i mot av klubben, og spillergruppa har et godt samhold og har vært veldig åpne. Å skrive under for HamKam gleder meg. Jeg er meget glad og stolt over å ha skrevet under for HamKam, og jeg kommer til å satse alt og gi 100 prosent av meg selv på bana og ser virkelig fram til den første matchen, forteller den meget ivrige svensken.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke