18. aug
SNART KLAR IGJEN: Srdjan Urosevic var en av dem som kom til en helt ny treningskultur. Her får serberen gode råd av HamKams fysioterapeut, Hans Noet.
 
Ny årsbeste, bare to skadd
I går kunne HamKams fysioterapeut Hans Noet notere ny årsbeste: Bare to mann skadd. Og en av dem, Jan Michaelsen, blir kanskje klar til kampen mot Fredrikstad på Briskeby søndag…

Publisert: 20.aug.2008 06:03
Oppdatert: -

HAMAR: På det verste, har halve HamKam-stallen vært skadd.

Arne Erlandsen har brukt 26 spillere i løpet av de 17 første seriekampene. Bare en mann har spilt samtlige 17: Arnar Førsund.
Det forteller litt om hvor travelt HamKams medisinske apparat har hatt det.

Operert
* I går ble Srdjan Urosevic som tredje HamKam-spiller (Pål Strand og Tom Kristoffersen er de to andre) operert for sine lyskeproblemer i München. Srdjan kan så smått trene igjen om ei drøy uke.

* I forrige uke fikk Jan Michaelsen ei sprøyte for sine lyskeplager. Den danske veteranen kan bli spilleklar til Fredrikstadkampen.
- Men bare to mann skadd, jo det er årsbeste, innrømmer Hans Noet, som har klare oppfatninger av hvorfor HamKam har vært så skadeplaget:

- Må være trent for å trene
- Jeg pleier å si det slik: En må være trent for å trene. Flere av de utenlandske nykommerne virket dårlig trent da de kom hit. Årsaken er at de kommer fra en annen treningskultur. De har trent på noe annet. Her må de trene annerledes enn de er vant til. I HamKam har de måttet bruke de første månedene til å bli vant til Arne Erlandsens opplegg. Jeg synes at Arne har vært flink til å lytte. Han har ofte gitt de som er blitt slitne, en ekstra dag til restitusjon.
Færre skader på naturgress
- Nå som vi har trent på naturgress i flere måneder, er det blitt færre skader. Sjøl er jeg tilhenger av kunstgress, men merket jo at overgangen fra gode naturgressbaner i Spania og Tyrkia til det harde underlaget på Børstad, ikke var ideell. Vi fikk mange nye skader etter hjemkomsten fra treningsleiren i Tyrkia. Vi har gjennomdrøftet skadesituasjonen i HamKam grundig og har gjort visse små justeringer. Sjøl har jeg lagd en rapport, hvor jeg har tatt opp mange forskjellige elementer, sier Hans Noet.

PS: En av flere langtidsskadde, Håkan Malmström, prøvde seg en omgang i i 3. divisjonskampen mot Verdal mandag uten å kjenne smerter. En annen skadeplaget kar, Tom Kristoffersen, klarte seg også bra. Både Marius Gullerud og Marcus Pedersen trente mandag.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke