20. aug
HAMKAM-HJERTE: Erik Tønne bryr seg fortsatt om hvordan det går med HamKam, selv om den tidligere leiesoldaten nå spiller hjemmekamper i Sandnes. Her feirer han en scoring med Azis Idris under en kamp i mai.
 
Nytt liv i opprykkshåpet for Kamma
Nedrykkstruede Vard Haugesund sørget for en hyggelig poengfangst både for sin egen og HamKams del med 3-0 over Stabæk.

Publisert: 24.okt.2013 21:17
Oppdatert: -

Med seieren øker sjansene betraktelig for å overleve i 1. divisjon for haugalendingene, men også HamKam fikk noe å juble for.

Direkte opprykk i sikte

Resultatet gjør at Stabæk på den andre direkte opprykksplassen er bare tre poeng foran Kamma når to serierunder gjenstår.

Direkte opprykk er dermed fortsatt en teoretisk mulighet for de hvite og grønne.

Tønne hilser

En gammel kjenning av Briskeby-laget har fått med seg HamKams opptur i det siste, og følger opprykksjakten spent. Erik Tønne skrev følgende på Twitter torsdag kveld:

«Utrolig morsomt å se Hamkam´s form fortiden! Ekstra gøy å se @Dahle14 senke pinner hver helg. @ESildnes fortjent tilbake i varmen. #Balsam»

Tønne startet sesongen som en av Vegard Skogheims betrodde, da han kom på lån fra Sheffield United. Nå tilhører han eliteserielaget Sandnes Ulf.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke