26. jun
KLAR: Oddbjørn Lie er klar for familiefest på Briskeby.
 
Oddbjørn Lie vil spille mot Kamma
Oddbjørn Lie vil gjerne møte HamKam i Tippeligaen neste år.

Publisert: 09.aug.2013 13:37
Oppdatert: -

Etter en vond periode fikk HamKam ny vind i seilene på Nadderud, da hjemmefavoritt Stabæk ble utklasset 5-1 sist helg. Søndag vil HamKam-kaptein Oddbjørn Lie opprettholde flyten, mot broren Andreas Lie og hans Hødd.

- Vi tapte sist vi møtte dem, så vi har litt å revansjere. Jeg håper på en god kamp, der vi stikker av med tre poeng, forteller midtstopperen.

Da lagene møttes i blest og ruskevær på Høddvoll i april, stakk Hødd-keeper Andreas Lie av med seieren i søskenduellen. Denne gangen blir det familiefest på en plettfri Briskeby-matte, når også brødreparets foreldre tar turen til Hamar.

- De håper vel på 0-0, men vi får se om vi klarer å slå dem allikevel, smiler Lie.

Vil spille mot HamKam

Etter sesongen reiser Lie hjem til Sunnmøre, for å spille tippeligafotball med Aalesund. Den ballsikre krigeren har et reelt mål om å rykke opp med HamKam i høst, og dermed møte grønnbuksene i Tippeligaen 2014.

- Det er det som er målet. Vi bør være helt der oppe, det synes jeg på bakgrunn av den troppen vi har, og de prestasjonene vi har hatt tidligere i år. Jeg synes ikke vi står veldig tilbake for noen av lagene i Adeccoligaen. Får vi en god rekke resultater nå, kommer vi til å henge med helt inn, hevder kapteinen.

Forventet spillerflukt

Etter Hødds cuptriumf i fjor høst, har halve laget forlatt Ulsteinvik. At spillerne forlater norgesmesteren, overrasker ikke Oddbjørn Lie.

- Jeg så for meg at det kunne skje for Hødd, som hadde mange bra spillere i begge ender. Men Hødd har alltid vært flinke til å få fram nye spillere igjen, så jeg er ikke bekymra for at de ikke skal klare seg, avslutter HamKam-spilleren
 

Se hva HAs fotballeksperter mener før kampen, i pausa og etter kampen her!
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke