11. des
JUBEL: Hvem jubler mest på Briskeby søndag? Oddbjørn Lie og HamKam eller oddssetterne?
 
Oddssetterne tviler på HamKam-opprykk
Store spillselskaper som Betsson, Unibet og Norsk Tipping levner HamKam små sjanser til opprykk i duell med Stabæk og Hødd.

Publisert: 31.okt.2013 17.17
Oppdatert: -

- Oddsen gir seg nesten selv. Ettersom direkte opprykk krever at Stabæk taper og at Hødd maksimalt tar ett poeng, så er sannsynligheten for opprykksfest på Briskeby søndag ganske liten. Dermed tror våre oddssettere at hamarsingene må belage seg på én til tre kamper til denne sesongen, sier pressekontakt Kyrre Merg i Unibet Norge, som har følgende odds på de tre opprykkskandidatene i Adeccoligaen:
Stabæk: 1,45 - Hødd: 2,75 - HamKam: 12,50.
Betsson gir deg ikke like mye for innsatsen om ditt spill på HamKam slår til, men er enig i at Vegard Skogheims menn har minst grunn til å håpe på direkte opprykk sammen med seriemester Bodø/Glimt.
Betsson har satt følgende odds:
Stabæk: 1,50 - Hødd: 3,80 - HamKam: 7,00.
- Stabæk er favoritter, men har sjanglet litt den siste tiden og kan være preget av nerver. HamKam har den mest overkommelige avslutningen og kan fort ta dette, sier oddssetter Daniel Vassbund i Betsson.com.
NordicBet gir deg enda mindre tilbake for innsatsen på HamKam, og holder de hvite og grønne noe nærmere Hødd i opprykksmuligheter.
NordicBet har satt følgende odds:
Stabæk: 1,55 - Hødd: 3,50 - HamKam: 6,00.
- HamKam har det beste programmet og god form. Blir det ikke direkte opprykk, er de uansett favoritter til den første kvalikplassen, mener oddssetter Geir Erstad i NordicBet.

Stabæk favoritt

Stabæk er oddsfavoritt, men det kan også bli Hødd eller HamKam ifølge Norsk Tipping.
Hvilken av disse tre klubbene blir med Bodø/Glimt rett opp i Tippeligaen?
I fjor berget Hødd plassen i Adeccoligaen med to mål bedre målforskjell enn Tromsdalen. Noen uker etterpå vant Ulsteinvik-laget cupfinalen - etter å ha slått Tromsø.
Etter disse to triumfene mot lagene fra Nordens Paris, har det bare gått bedre og bedre for Hødd - og søndag kan det ende med opprykk til Tippeligaen. Men Stabæk kan avgjøre alt på egen hånd, og hvis begge to svikter, står HamKam klare.
På Langoddsen får du fast odds på hvem av de tre som rykker direkte opp. I skrivende stund er oddsene slik (de kan endres):
• Stabæk: 1,37
* Hødd: 3,7
* HamKam: 7,00

Playoff- og bunnstrid

Det er også kamp om de to siste playoffplassene. Ranheim og Bryne innehar de nå, men med full klaff, kan Sandefjord på 8. plass nå bli nummer 5.
I bunnen av tabellen er det heller ikke avgjort hvem som «tar» de to siste nedrykksplassene. Kongsvinger er svært ille ute etter 0-8 i Bodø sist, men med en real nedsabling av Hedmark-kollega Elverum og tap for Vard og Ull/Kisa, så kan KIL berge plassen.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke