23. okt
DEBATT: Knut Espen Svegaarden (f.v.), Ola Brenden og Davy Wathne.
FOTO: ARVE HOVELSTUEN BLYSTAD
 
Ola Brenden mener det er naturlig at HamKam er lokomotivet
Nybergsunds Ola Brenden er helt klar på at HamKam er det naturlige lokomotivet i distriktet, og han mener de kan rykke opp allerede neste år.

Publisert: 29.okt.2017 11:05
Oppdatert: 29.okt.2017 11:05

Finner HamKam de riktige spillerne er det fullt mulig. Nivået i 1. divisjon er ikke så høyt. Jeg mener det er fullt mulig, sier Ola Brenden.

Kai Kristiansen er mer realist.

– Jeg håper selvfølgelig Ola har rett, men vi må bygge en organisasjon som tåler det. Akkurat nå har vi i underkant av to årsverk i administrasjonen. Kanskje kan vi klare det i løpet av tre-fire år.

Ola Brenden, som har veldig lang fartstid i Nybergsund, mener de viktigste tingene for HamKam er å gjøre noe med omdømmet, og jobbe knallhardt med spillerutvikling.

– HamKam må bli folkelig. Jeg mener det er mest naturlig at HamKam er flaggskipet i regionen, slik at folk fra Trysil kan dra på Briskeby for å se dem. Det er mye fotballhistorie i HamKam, sier Nybergsunds Ola Brenden. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke