18. aug
Reiser seg: Truls Jevne Hagen har vært nede for telling med en meniskskade i drøyt fire måneder. Nå er han endelig friskmeldt.Foto: Marte N. Helseth
 
Ønsker å spille toppfotball igjen
Truls Jevne Hagen (27) har hatt en blytung sesong. Nå er han endelig skadefri.

Publisert: 12.sep.2014 04:00
Oppdatert: 12.sep.2014 07:42

Backen fra Moelven ble kneskadd i treningskampen mot Mjøndalen før serien startet. Likevel spilte han både mot Hødd og Nest-Sotra i de to første serierundene, før han måtte ta ei pause.

- Jeg skulle aldri ha spilt mot Nest-Sotra, slår Truls fast.

Ute i drøyt fire måneder

Et innhopp mot Nybergsund i cupen 7. mai er fram til nå Truls' siste opptreden for Kamma, og backens og klubbens sesong har vært nitriste saker.

- Men nå er jeg i trening igjen og håper å komme på bana igjen i høst. Kanskje allerede mot Hønefoss på søndag, smiler spilleren som er inne i sin 11. sesong for Briskeby-klubben.

Åpner for klubbskifte

Dersom spilleren med den presise pasningsfoten ikke får noe tilbakefall etter to meniskoperasjoner, drømmer han om fortsatt toppfotball. Får han sjansen utelukker han ikke muligheten til å skifte klubb.

- Jeg ønsker heller å trappe opp enn ned. Om jeg får muligheten til å spille for en klubb i en av de to øverste divisjonene, er det i alle fall noe jeg kommer til å vurdere nøye, sier Jevne Hagen.

Skader har nemlig ikke gjort noe med motivasjonen til den rutinerte Kamma-spilleren.

- Jeg har aldri vurdert å legge opp. Skadene gjør meg heller mer motivert til å komme tilbake på fotballbana, sier den skadeutsatte spilleren som drømmer om en høst på Kammas midtbane.

I gang med samtaler

HamKams trener, Chris Twiddy, gleder seg over at Truls er tilbake og forteller at HamKam har startet planlegging av neste års stall.

- Vi har startet samtalene med våre to mest spennende, Emil Holst og Fredrik Sjølstad, sier Chris Twiddy.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke