20. aug
 
Oppgitt Knappen
HamKam-trener Kevin Knappen var misfornøyd med HamKams førsteomgang. Og han var heller ikke imponert over at gjestene la inn protest etter kampen.

Publisert: 13.mai.2018 22:28
Oppdatert: 13.mai.2018 22:28

Da HA-sporten ønsket å vite hva Kevin Knappen tenkte om at Nest-Sotra hadde krysset av for at de ønsket å legge inn protest, svarte han følgende:

– Da kan vel vi legge inn protest for at ikke vi fikk straffe tidligere i omgangen, da. Så gjør vi hele parodien komplett, sier han syrlig.

Knappen var ikke fornøyd med det laget leverte søndag.

– Førsteomgangen kan vi sette stryk over, for det var ikke bra nok. Da fikk vi ikke satt fart på spillet. Det gikk i sirup, forteller han.

Ivar Sollie Rønning var med på benken, men var ikke helt spilleklar. Treneren forteller også at både Kristian Lønstad Onsrud og Simen Bolkan Nordli var slitne og ønsket å bytte.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke