16. jul
BORTE: Ørjan Børmark-By (t.h.) er klar for Ranheim. Her fra lagenes møte i høst. Da scoret Børmark-By sitt første mål for HamKam - mot nettopp Ranheim.
FOTO: TROND LILLEBO
 
Ørjan Børmark-By til Ranheim
Ørjan Børmark-By (21) er ferdig i HamKam. Forrige sesongs toppscorer har skrevet under for Ranheim.

Publisert: 01.des.2014 11:06
Oppdatert: 01.des.2014 13:15

Spissen fra Levanger kom til Hamar og HamKam i sommer, etter at klubben måtte fristille samtlige spillere for å unngå skifteretten.

Børmark-By scoret i sine fire første kamper for bunnlaget, og var utvilsomt den av sommerens nye spillere som markerte seg klart mest og best rett etter overgangen til Hamar-klubben.

Ett mål på 10 kamper

Dessverre sluttet Børmark-By å produsere mål etter knallstarten med fire mål på like mange kamper. På de 10 siste seriekampene scoret Ørjan kun en gang, og etter hva HA-sporten har grunn til å tro ønsket Hamar-klubben å kvitte seg med spissen etter sesongen.

- Vi har kommet til enighet med Ranheim om en overgang for Ørjan Børmark-By, sier fungerende daglig leder i HamKam fotball, Anders Langset.

Overgangen sørger for at HamKam får tilbake 30.00 kroner de brukte på overgangen til Børmark-By i sommer, i tillegg til at HamKam får tilført mer penger dersom spissen lykkes i Ranheim.

- Vi har en klausul som gir oss noe penger når Ørjan når et visst antall kamper for klubben, forteller Langset.

11-kaffens mann

Da Ørjan Børmark-By kom til HamKam var det veteranene på 11-kaffen som samlet nok penger til å både sikre en overgang og sørge for at spissen - som den eneste av de nye - også signerte for sesongen 2015.

- Får 11-kaffen tilbake pengene sine?

- Hvordan pengene skal fordeles og brukes er ikke opp til meg å avgjøre, men dette er så klart noe vi kommer til å diskutere, sier Anders Langset.

Ørjan Børmark-By har foreløpig ikke besvart HA-sportens henvendelser.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke