10. des
AKTUELL: Bjørn V. Kløvstad kan være på vei inn som ny daglig leder i HamKam.Foto: Henning Rugsveen
 
På vei inn som ny sjef
Bjørn V. Kløvstad er aktuell som ny daglig leder i HamKam. Det kan bety at Finn Jul Paulsen blir jobbende kun mot markedet.

Publisert: 05.sep.2013 04.13
Oppdatert: -

HamKam har i en god stund nå diskutert mulige endringer i organisasjonsstrukturen. Slik det ser ut nå, er det mest nærliggende å tro at Finn Paulsen blir erstattet med Bjørn V. Kløvstad som daglig leder.
Kløvstad er styreleder i yngres avdeling, men Anne Marie Laakso, som opprinnelig var nestleder i yngres, skal nå være fungerende leder i yngres.

Paulsen har kontrakt

Hvis Kløvstad skal ta over Finn Paulsens funksjon, er HamKam avhengig av å komme til enighet med Paulsen om hva han skal gjøre. Paulsen har nemlig en arbeidsavtale som sier han er ansatt som daglig leder fram til 2018.
Kløvstad skal, etter det HA-sporten forstår, være interessert i å gjøre en jobb for HamKam på dette nivået. Fram til nå har han vært styreleder i yngres avdeling, men siden han for øyeblikket er satt til å se på mulige samarbeidsområder mellom senior og yngres, har han gått midlertidig ut av sitt lederverv i yngres avdeling.

Ikke ett lag

Etter det HA-sporten forstår, skal det ikke være noe ønske om å slå sammen yngres og senior igjen fra noen av gruppene, men de to lagene ser på muligheter for å utnytte hverandres ressurser på best mulig måte.
Samtidig som HamKam vurderer å gjøre denne endringen, skal de også ta stilling til om de kan få på plass en sportssjef i klubben. Også der kan det være aktuelt med et samarbeid på tvers av gruppene slik at denne personen lønnes av både yngres og senior.
Kai Kristiansen, Tom Henning Hovi og Erik Wettermark er lokale navn som er blitt nevnt som mulige kandidater overfor HA-sporten til en slik stilling.

Ikke tilgjengelig

Bjørn V. Kløvstad henviste bare til Morten Kristiansen om denne saken, men han bekreftet at han jobber med å se på samarbeidsmodeller mellom gruppene.
Styreleder Kristiansen ønsket heller ikke kommentere saken.
- Det eneste jeg kan si, er at vi er midt i en prosess. Ingenting er avklart. Det vi jobber med må styrebehandles og forankres før vi går ut med noe, men om kort tid vil mye være avklart, sier Kristiansen til HA-sporten.
Endringen med Kløvstad inn som daglig leder og Paulsen som mulig ny markedssjef vil neppe tre i kraft før etter denne sesongen.
Saken vil trolig bli behandlet i klubbens styrerom med det første.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke