9. des
KARANTENE: Juha Pasoja får én kamps karantene etter utvisingen mot Lyn. Det samme gjør Nybergsund-trener Ola Brenden.
 
Pasoja og Brenden en kamps karantene
Rosenborg-spiller Yssouf Koné må stå over to kamper etter den omstridte utvisningen mot Vålerenga søndag. Juha Pasoja og Sumdet-trener Ola Brenden får en kamps karantene.

Publisert: 24.apr.2008 09.12
Oppdatert: -

HAMAR: Pasoja må stå over en kamp fordi han ble utvist i Ålesund.
Ola Brenden ble sendt på tribunen etter Haugesunds 3-1-scoring, som han mente var soleklar offside.
- Vår keeper Tervaniemi var med opp i angrep for om mulig å skaffe oss 2-2. Haugesund kontret, og gjorde 3-1 på noe som etter min oppfatning, var soleklar offside. Jeg var sint og tok nok et skritt ut på banen. Dermed ba dommer Kjetil Sælen meg ta plass på tribunen, forklarer Brenden..
. De fleste var enige om at det var svært strengt av dommer Svein Oddvar Moen å gi Koné direkte rødt kort for hans takling av Kjetil Wæhler, men det gjorde ikke at spilleren slapp lettere da Disiplinærutvalget i Norges Fotballforbund behandlet saken.
Koné er ilagt to kampers karantene, den nest strengeste av åtte karantener ilagt spillere i de to øverste divisjoner etter helgens runde.
Malick Mane fra Sandefjord må sone tre kampers karantene etter sin utvisning i 1.-divisjonskampen mot Moss.
Juha Pasoja fra HamKam må stå over en kamp etter sin utvisning mot Aalesund.
En kamps karantene ble straffen for Magnus Sylling Olsen, Kongsvinger (mot Hødd), Ole Mathis Hætta, Alta (mot Start), Arnaud Monkam og Stephen Ademolu, begge Løv-Ham (mot Sarpsborg Sparta). Dessuten er Nybergsund-Trysils trener Ola Brenden ilagt en kamps karantene for sin oppførsel mot Haugesund.
Rosenborg-spiller John Pelu er i tillegg til dette utestengt i tre kamper som følge av utvisningen i 2.-divisjonskampen for RBKs 2.-lag mot Tromsdalen for halvannen uke siden. (©NTB)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke