20. jun
IKKE AKTUELL: Bjørn V. Kløvstad (t.h.) er ikke aktuell for noen rolle i HamKam akkurat nå. Han har også gått ut av yngres hvor Anders Langset (t.v.) er daglig leder.Foto: Henning Rugsveen
 
Paulsen føler tillit
Bjørn V. Kløvstad er ikke lenger aktuell som daglig leder i HamKam. Finn Paulsen sier også at han føler hundre prosent tillit fra styret.

Publisert: 10.sep.2013 04:13
Oppdatert: -

Kløvstad tok selv kontakt med HA-sporten og fortalte at han ikke var aktuell for en lederstilling i HamKam i denne omgang.
- Jeg har fortsatt karantene fra jobben i Coop, og jeg skal være arbeidende styreformann i Ferskvann nå, sier Kløvstad.
HamKams styreleder Morten Kristiansen tar Kløvstads informasjon til etterretning. Han bekrefter også at HA-sportens sak før helga om at Kløvstad skulle være aktuell som ny daglig leder ikke bare var løse rykter.
- Det som sto var ikke bare grepet ut av løse lufta. Det er en av flere muligheter som har vært diskutert. Vi innser likevel at vi må bruke lengre tid på denne prosessen, sier Kristiansen.
Det betyr også at Finn Paulsens rolle forblir uendret. I hvert fall i denne omgang, men Kristiansen avviser at det er Paulsens seksårsavtale med HamKam gjennom firmaet sitt Først til mølla som blokkerer mulige endringer nå.

Oppsigelig avtale

- Det er riktig at vi har en seksårsavtale med Finn Paulsen, men den avtalen er laget slik at det er muligheter for gjensidig oppsigelse. Avtalen er også laget slik at den skal eller kan evalueres etter gitte resultatmål, sier Kristiansen.
Dette betyr ikke at Kristiansen eller styret i HamKam er misfornøyde med jobben Paulsen gjør, men siden spørsmålet om Paulsens kontrakt dukker opp, synes Kristiansen det også er greit å avfeie spekulasjonene rundt Paulsens kontrakt.
- Finn var opptatt av forutsigbarhet når kontrakten ble skrevet. Derfor ble dette seksårsperspektivet tatt med, sier Kristiansen.
Paulsen bekrefter også Kristiansens versjon av kontrakten, men legger til en viktig ting:
- Avtalen kan sies opp under visse betingelser, sier han.

- Føler tillit

Da HA-sporten skrev om denne saken i forrige uke, var Paulsen positiv til alle endringer som var bra for HamKam, men han sa også at han forholder seg til den kontrakten han har.
Det er lett å tolke det svaret som at Paulsen ikke uten videre gir fra seg stillingen som daglig leder for å jobbe mer markedsrettet.
Kløvstads kandidatur dukket opp da HamKam så på muligheter for å samordne administrasjonen mellom yngres og senior, men den løsningen virker fjern nå.
- Jeg føler jeg har hundre prosent tillit i styret, sier Paulsen.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke