22. jul
MED: Truls Jevne Hagen er med i Kamma-troppen mot Ranheim.

FOTO: KAI KRISTIANSEN
 
Pekka for fullt, Truls sannsynligvis i troppen
Truls Jevne Hagen har vært satt ut av spill etter bortekampen mot Nest-Sotra, mens Pekka Lagerblom ble tatt av banen etter pause mot Tromsø. Sannsynligvis er begge med til Trondheim mot Ranheim.

Publisert: 30.apr.2014 12:08
Oppdatert: 30.apr.2014 12:37

Ranheim og HamKam er tabell-naboer før den femte serierunden i morgen med kun ett stusselig poeng hver. I fjor møttes lagene i kvalifisering for Tippeligaen, men så langt denne sesongen har altså ingen av dem vunnet en kamp ennå. 

Mot Tromsø forrige helg viste riktignok grønnbuksene gode tendenser som vekte optimisme igjen selv om det til slutt endte med 0-1-tap. 

- Vi sto kampen godt og fortjente bedre enn å tape den kampen. Vi tar med oss selvtillit fra Tromsø-kampen videre til det som skal skje framover, sier HamKam-trener Svein Ingen Haagenrud. 

Nå får han mest sannsynlig tilbake én spiller til Ranheim-kampen. 

Truls positiv

Truls Jevne Hagen har nemlig slitt med kneet helt siden treningskampen mot Mjøndalen før sesongen. Han har vært igjennom en operasjon, og etter kampen mot Nest-Sotra fikk han nye kjenninger. 

Nå skal han dog være klar for kamp igjen. 

- Han er nok med i troppen, sier Haagenrud, uten å gå nærmere inn på hvor mye spilletid høyrebacken er tiltenkt. 

Hovedpersonen selv er positiv. 

- Tirsdag kjentes det mye bedre ut enn mandag. Jeg har hatt jevnlig og god behandling på kneet etter hevelsen jeg fikk etter kampen mot Nest-Sotra. Jeg er positiv til å være med mot Ranheim, men vet ennå ikke helt sikkert om det blir noe av, kommenterer Truls Jevne Hagen. 

I tillegg melder Kamma-treneren at det heller ikke er noen fare med finske Pekka Lagerblom som ble byttet av ved pause mot Tromsø. 

- Pekka er hundre prosent klar. Det var alltid planen at han skulle få én omgang mot Tromsø, sier Haagenrud. 

Står sammen

Han er klar på at alle må jobbe som et lag å ha trua for at HamKam skal begynne å plukke tre poeng igjen. 

- Stemninga i gruppa er bra. Sesongstarten har vært spesiell for oss, men jeg er sikker på at vi kommer til å vokse på det etter hvert. Nå er det viktig at alle spillerne har trua på seg selv og på hverandre. Vi skal jobbe som en flokk og komme oss igjennom dette her, sier Haagenrud, som har sett både Tromsø-kampen og Ranheim på video de siste dagene. 

- Vi skal stille godt forberedt i hver eneste kamp. Enten det er Ranheim eller hvem som helst andre så går vi alltid med den innstillingen at vi kan vinne fotballkampen, sier Svein Inge Haagenrud. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke