18. aug
Muligheter: Peter Sørensen mener det forstatt er realistisk å berge plassen og jobber hardt slik han og klubben ble enige om da han kom til klubben. I bakgrunnen Aziz Idris.
 
Peter vil følge planen
Peter Sørensen nekter å gi opp. Dansken jobber for å forsterke stallen og beholde plassen i 1. divisjon.

Publisert: 14.jun.2014 04:00
Oppdatert: 14.jun.2014 09:48

I gårsdagens HA uttalte styreleder Morten Kristiansen at klubben stod overfor to valg etter halvspilt serie: bruke penger på å styrke stallen for å berge plassen i 1. divisjon, eller spare mesteparten av pengene om det ikke er realistisk å ta nok poeng til å overleve.

- Spillergruppen og jeg jobber hardt for å bli bedre på kort sikt. I tillegg har jeg kontakt med en del spillere som kan fortsterke oss når overgangsvinduet åpner midt i juli, forteller en offensiv Peter Sørensen til HA-sporten.

Skal fullføre jobben

HamKam-treneren ønsker ikke å kommentere styreleder Kristiansen sine uttalelser, men velger heller å understreke at han er svært innstilt på å fullføre den jobben han ble forespeilet da han overtok Hamar-klubben.

- Det er ingen grunn til å lyve. Klubben er i krise og vi står overfor en formidabel oppgave. Likevel mener jeg det er mulig å berge plassen. Så langt har vi ikke møtt noen lag som har vært klart bedre enn oss, sier Sørensen, som har tatt tre fattige poeng på seks kamper etter han overtok jobben som trener.

Terper på trening

Denne uka har endelig gitt Sørensen mulighet til å trene og drille sitt eget lag på trening.

- Torsdag hadde vi vår første skikkelige økt sammen etter jeg kom til klubben. Et svært tett kampprogram i mai førte til at vi knapt fikk trent, forteller Sørensen som hadde 13 HamKam-spillere på gårsdagens trening.

Defensivt organisering, innlegg og avslutninger offensivt stod naturligvis på Sørensen-programmet, siden HamKam har vært svakest av alle der fotballkampene blir avgjort: foran begge målene.

Nye skader

Både Heidar Geir Juliusson (lyske) og Ike Fofanah (tå) er begge uaktuelle til søndagens kamp mot FFK på nye Fredrikstad stadion.

- Vi må hente opp junioren Aleksander Woo Enger for å ha tre utespillere på benken, kommenterer assistenttrener Svein Inge Haagenrud.

HA-sporten tror HamKam kommer til å stille slik mot Fredrikstad (4-4-2):

Lars Øvernes-Håkon Aalmen, Christophe Psyché, Aziz Idris, John Anders Rise-Henrik Lehne Olsen, Viktor Adebahr, Pekka Lagerblom, Magnus Sylling Olsen-Daniel Bekkevold, Tore Andreas Gundersen.

I forrige runde tapte FFK borte mot Bærum, som er det eneste laget Kamma har slått så langt.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke