16. des
SKFFET: Jørn Nielsen hadde trodd at det skulle komme flere enn 3.991 tilkskuere til kampen mot viking.
 
Plass til 7.000 mot Stabæk

Publisert: 08.apr.2008 15.08
Oppdatert: -
HAMAR: HamKams arrangementssjef Jørn Nielsen er skuffet over at bare 3.991 tilskuere møtte opp til gressbaneåpningen mot Viking. For to år siden kom det til sammenligning 5.231 tilskuere til serieåpningen mot Viking.

- Vi hadde plass til ca. 1.000 flere publikummere søndag. Jeg hadde nok trodd at det skulle komme flere enn snaue 4.000. Været er en av årsakene til at frammøtet ble som det ble. Det kan også tenkes at vi ikke har kommunisert godt nok med vårt publikum. Vi hadde jo bra tribuner til denne kampen, sier Nielsen.
- Til neste hjemmekamp mot Stabæk om tre uker (27. april) blir det sitteplass til 1.900 mennesker på den nye hovedtribunen mot Fredvang. De nye setene skal være klare til den kampen. Jeg har også stor tro på at den nedre delen av tribunen mot Vangsvegen er klar, sier Jørn Nielsen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke