20. jun
PÅ TRENING: Marius Hagen (i midten) trener med HamKam nå, og er positiv til å spille for klubben. Her sammen med Franck Semou (t.v.) og Mikkel Gran Frankmo (t.h.). FOTO: Arve Hovelstuen Blystad
 
Marius Hagen er positiv til å satse på HamKam
Mye tyder på at Marius Hagen (23) kan bli HamKam-spiller ganske raskt.

Publisert: 04.feb.2016 09:26
Oppdatert: 04.feb.2016 09:48

23-åringen har trent med HamKam tidligere. Nå er han tilbake i Hamar. Han så HamKams kamp mot Fredrikstad i Lillestrømhallen fredag, og midtbanespilleren fra Nordfjordeid har trent med laget de siste dagene.

– Jeg har besøkt Bryne, og har noen andre tilbud. Det mangler noen detaljer, men mest sannsynlig blir det HamKam, sa Marius Hagen til HA-sporten i går formiddag.

Han fortsetter:

– HamKam er en fin klubb med ambisjoner, og ikke minst kultur. Per nå ser det bra ut, men vi er ikke helt i mål.

Onkel Magnar i Kamma

Hagen forteller at han har fulgt med HamKam i mange år.

– Onkelen min, Magnar Heggen, spilte i HamKam. Jeg har fulgt med HamKam over lang tid.

Marius Hagen spilte i 1. divisjonsklubben Kristiansund forrige sesong, men var skadet store deler av sesongen. Det ble fem kamper fra start og en kamp som innbytter. Tidligere har han også spilt for Stryn, Notodden, Husqvarna i Sverige, Nest Sotra og Molde.

Lyskeoperasjon

I november ble han operert.

– Det var et enkelt inngrep i lysken. Jeg trener med ball igjen nå, men jeg trenger litt tid for å komme i skikkelig form. Jeg var ute med skade i fire måneder forrige sesong.

Daglig leder Stein Arne Ingelstad forteller at de jobber hardt for å sikre seg Marius Hagen.

– Han var med til Lillestrøm og så kampen vår mot Fredrikstad. Vi har en god dialog, og jeg er optimist i denne saken, sier Stein Arne Ingelstad.

– Bra pasningsfot

HamKam-trener Kent Bergersen har mye godt å si om midtbanespilleren, som opprinnelig kommer fra Nordfjordeid og har spilt for Eid der.

– Jeg siktet meg ut han tidlig. Vi er bevisste på dem vi skal ha inn. Han er en hardtarbeidende spiller, en sentral midtbanespiller, som løper mye, har en bra pasningsfot og som vinner mange dueller. Han vinner også mye i lufta. Han kan passe bra sammen med Semou, sier Bergersen, og fortsetter:

En ledertype

– Marius er en utadvendt type, som liker å ta tak. Han er en ledertype, og han har et godt forhold til HamKam gjennom onkelen sin, sier Kent Bergersen.

Tidligere har HamKam hentet Franck Semou, Saihou Jagne, Ivar Sollie Rønning, François Yabre, Simen Bolkan Nordli og Ove Solvang.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke