21. jun
DRO FRA YTTERLIGERE: En bartekledd Thor Hogne Aarøy og Aalesund fikk med seg ett poeng fra Molde. Det betyr at de nå er fem poeng foran HamKam i bunnen av Eliteserietabellen.
 
Presset øker før TIL-kampen
Molde - Aalesund 0-0: En bartekledd Thor Hogne Aarøy og Aalesund fikk med seg ett poeng fra Molde. Det betyr at de nå er fem poeng foran HamKam i bunnen av Eliteserietabellen. Med ett poeng til Aalesund økte presset på HamKam ytterligere før oppgjøret mot topplaget Tromsø. Lars Tjærnås innrømmer at HamKam nå må vinne hjemmekampene sine.

Publisert: 05.aug.2008 06:06
Oppdatert: -

HAMAR: Nabooppgjøret mellom Molde og Aalesund endte med 0-0 og poengdeling, og det kan Aalesund være veldig godt fornøyd med.

Molde var dominerende i det meste, og rullet opp den ene store sjansen etter den andre. Effektiviteten var imidlertid helt fraværende.
Dessverre for HamKam.
Sjansestatistikken viste 10-3 i Moldes favør.

- Molde burde vunnet
- Molde burde vel vunnet, men ett poeng til Aalesund er jo bedre enn tre for vår del, sier HamKams sportssjef Lars Tjærnås.

Lagkaptein Daniel Berg Hestad sonet for rødt kort, og var sterkt savnet for Molde.
Aalesund skapte svært lite framover på banen, men forsvarte seg godt. Keeper Andreas Lie var både god og heldig, og bidro sterkt til at laget berget det ene poenget. I andre omgang var Moldes Mame Diouf alene med Lie. Den duellen vant sistnevnte. Noe tidligere i omgangen skjøt Magne Hoseth i stolpen, via keeper og ut. Returen satte Mame Diouf utenfor.

Tre hjemme på rad
Dermed økte gapet mellom HamKam og Aalesund fra fire til fem poeng.

- Vi må vinne hengekampen mot Tromsø. Og så må vi vinne hjemmekampene våre som kommer. Vi har jo tre på rad, sier Tjærnås.
- Men er vi der at det er vinn eller forsvinn for HamKam nå?
- Nei, men hvis situasjonen er den samme ved slutten av måneden, har vi kommet dit at det blir veldig vanskelig. At vi nå sier vi må vinne hjemmekampene, betyr ikke at vi har gitt opp bortekampene, men vi må også være realistiske i forhold til det som har skjedd, sier Tjærnås.

Imponert over TIL
Han er klar over at det blir tøft å møte Tromsø som imponerte stort mot RBK med 4-0 på Alfheim.

- Jeg la merke til at Steinar Nilsen var flink til å fokusere på at nå blir det tøft å møte HamKam. Og det er mye som er bra med Tromsø. De er spesielt gode bakover. Der er de veldig godt organisert. Derfor må vi forsøke å angripe dem når de er i ubalanse, sier Tjærnås.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke