5. des
BYTTER KLUBB: Daniel Bekkevold er ferdig i HamKam og returnerer til moderklubben Løten.
FOTO: Trond Lillebo
 
Returnerer til moderklubben
Daniel Bekkevold (22) fortsetter ikke i HamKam. Neste sesong skal han spille i 4. divisjonsklubben Løten.

Publisert: 22.des.2015 18.35
Oppdatert: 22.des.2015 19.00

Daniel Bekkevold debuterte på HamKams A-lag i 2013, siden den gang har han spilt 31 offisielle kamper for grønnbuksene. Han scoret ett mål for Kamma, i 5-1-seieren borte mot Stabæk i sin debutsesong i 1. divisjon.

I mai i år skadet spissen seg i en 3. divisjonskamp mot Ull/Kisa 2. Korsbåndet i kneet ble revet av og Bekkevold fikk kun fire kamper totalt denne sesongen (2.- og 3. divisjon inkludert).

22-åringen har siden bedrevet rehabilitering og ser ut til å bli spilleklar til 2016-sesongen, men får ikke fortsette i grønt og hvitt.

- Vi ga Daniel beskjed tidlig i høst om at han ikke er med i framtidsplanene til HamKam, sier HamKam-trener Kent Bergersen.

Sportslig leder i Løten Fotballklubb Mehran Ansari er på sin side strålende fornøyd med å ha sikret seg Bekkevold for kommende sesong.

- Det er en meget viktig signering for oss som klubb. Daniel hadde lyst til å være med på prosjektet vårt, sier Ansari, som tror han får se Bekkevold gjøre comeback på Løten-trening allerede i januar.

- Daniel ønsker å bli helt frisk igjen, og det skal vi hjelpe han med. Allerede nå jogger han igjen, og jeg tror vi får se Daniel på trening i slutten av januar.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
TIL LØTEN: Daniel Bekkevold.
FOTO: Løten FK
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke