14. des
 
Ringberg ville ikke feire
Markus Ringberg scoret, men droppet feiringen av respekt for sin tidligere klubb Fredrikstad. Til slutt ble det heller ingen grunn å juble siden HamKam gikk på sitt fjerde strake tap.

Publisert: 05.mai.2008 06.01
Oppdatert: -
FREDRIKSTAD: Markus Ringberg trodde ikke sine egne øyne da Raijo Piirojas hode dukket opp på streken og stoppet skuddet hans på streken tidlig i kampen. Men svensken fikk nettkjenning mot gamleklubben seinere i omgangen.

Men da jublet han ikke.
- Det hadde jeg bestemt meg for på forhånd. Det er ingen vits å provosere, sier Ringberg, som ble hyllet av FFK med blomster før kampen.
Men blomstene var det eneste han fikk med seg fra Fredrikstad stadion, for alle poengene ble igjen i plankebyen.
- Fredrikstad var litt bedre enn oss, men vi hadde også våre sjanser. Nå kommer vi likevel ikke unna at vi er et bunnlag. Og det er bittert, sier Ringberg.
HamKam-kapteinen mener likevel dette var et steg fram i forhold til forrige kamp.
- Vi var litt bedre nå, men det virker som motstanderne våre avgjør kampen med en gang vi kommer inn i en dårlig periode. Vi blir hardere straffet i Tippeligaen enn vi ble i fjor, sier Ringberg, som synes han merker at tapene gjør noe med laget nå.
- Vi tenker mer og mer på konsekvensene av det vi gjør i stedet for bare å gjøre det vi vet vi skal gjøre. Vi må komme oss ut av den tankegangen, sier Markus Ringberg.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke