21. jun
SER RØDT: Dommeren viser ut HamKams Aziz Idris til kraftige protester.
 
Røde Idris: - Hvorfor skulle jeg filmet?
Aziz Idris fikk marsjordre og HamKam er ute av opprykkskvaliken. Det gule kortet for filming skjønner Idris lite av.

Publisert: 06.nov.2013 14:28
Oppdatert: 31.mar.2014 18:41

RANHEIM - HAMKAM 2-0

- Jeg skulle ikke hatt rødt kort, men straffespark. Jeg var allerede alene med keeper, så hvorfor skulle jeg filmet?, spurte en oppgitt Idris til h-a.no, før han ruslet skuffet inn i spillerbussen.

Kokte

På HamKam-benken kokte det da Idris så det røde kortet drøyt 20 minutter før slutt i kvalifiseringskampen borte mot Ranheim. Minutter før slutt økte Ranheim til 2-0. Dermed er det helt klart - HamKam rykker ikke opp i eliteserien i år heller.

Idris klarte ikke å stå på beina innenfor 16-meteren. Dommeren vurderte det til at midtbanespilleren filmet.

- Takk skal du ha, dommer, ble det ropt fra HamKam-benken.

Vegard Skogheim var forbannet. Etter kampen ville treneren ikke skylde på dommeren, men påpeker at utvisningen preget kampen.

Heller ikke Tore Andreas Gundersen vil skylde på dommeren for tapet, men gir kamplederen likevel det glatte lag:

- Jeg synes han dømte helt forferdelig i dag. Det er håpløst å gi Idris rødt kort på den. Men tapet - det føles selvfølgelig tungt. Vi må bare se på oss selv, og innse at vi ikke var gode nok i dag, sier angriperen.

Skuffet

Vegar Bjerke ruslet i garderoben med bøyd hode. Skuffelsen oste ut av ham. På veg inn i garderoben ba han om å få være litt for seg sjøl. Han tørket en skuffelsens tåre og lukket garderobedøra bak seg.

Kristoffer Lie Løkberg scoret det avgjørende målet for Ranheim, som gikk helt av hengslene sammen med tilskuerne her på trøndernes hjemmearena. Ranheim tok ledelsen 1-0 ved Karl Morten Eek kort tid før det ble blåst til pause. Unge Emil Holst trodde han reddet på streken, men dommeren godkjente scoringen.

- Det ble en jevn kamp, der vi taper på marginer. Vi taper også fordi vi ikke er dyktige nok selv. Men jeg synes gutta viste en heroisk innsats. Nå er den verste følelsen å høre det andre laget juble i garderoben. Det er vondt, sier trener Skogheim, etter en kamp som kunne bikket begge veier.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke