18. aug
ETTERTRAKTET: Ivar Sollie Rønning er på radaren til Obos-klubben Levanger. Lørdag var trener Magnus Powell i Trondheim for å evaluere spydspissen og flere andre grønnhvite.FOTO: JACOB SUNDBLOM NYGAARD
 
Rønning er ettertraktet
Levanger-trener Magnus Powell var til stede og så HamKam spille uavgjort mot Strindheim lørdag. Han har notert seg flere HamKam-spillere som er interessante.

Publisert: 19.sep.2016 08:40
Oppdatert: 19.sep.2016 13:09

– HamKam er et av de beste lagene i andredivisjon og har flere spillere som kan være aktuelle for oss, sier Magnus Powell, som er trener for Obos-laget.

Mener Yabré er klasse

– Vi har en lokal profil i Levanger som Ivar Sollie Rønning passer perfekt inn i, og han kjenner vi godt fordi han har vært i klubben tidligere, sier svensken.

Spissen er ikke alene om å ha fanget trenerens oppmerksomhet.

– Saihou Jagne kjenner jeg til fra før av fordi jeg har sett han i Sverige. Han har egentlig alt, men for meg ser det ut som at han ikke har så gode holdninger. Han er god nok til å gjøre enda mer ut av seg.

– Dessuten er François Yabré klasse i andredivisjon og derfor en interessant spiller. Disse spillerne har jeg sett når de spiller kamper i Trondheim-området, og vi følger med videre. Vi er grundig i research-arbeidet, for klubben har ikke råd til å bomme, sier Magnus Powell.

– Helt naturlig

HamKam-trener Kevin Knappen mener det ikke er rart at spillerne hans har vekket oppmerksomhet hos andre klubber og trenere.

– Det er helt naturlig at andre klubber kikker på spillerne våre. I Ivar sitt tilfelle så er jo han også derfra, sier han.

HamKam og Sollie Rønning har for lengst gått inn i en dialog om en kontraktsforlengelse, uten å være helt i mål ennå.

– Dialogen er god, og han vet at han er sterkt ønsket i klubben. Vi ønsker å få på plass en avtale så fort som mulig.


 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
NOTERTE: Magnus Powell.
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke