19. jul
Rolig natt: En bedrift i Østbyen i Hamar har hatt innbrudd i natt. Ellers har natten i Hedmark vært av det rolige slaget. FOTO: Martin Næss Kristiansen
 
Innbrudd hos bedrift i Hamar
En bedrift i St. Olavs gate i Hamar har hatt innbrudd i natt, men det er foreløpig uvisst hva som er stjålet.

Publisert: 30.aug.2014 07:33
Oppdatert: 30.aug.2014 08:50

Politiet fikk meldingen klokken 05.39. Operasjonsleder Trond Sulen ved Hedmark politidistrikt opplyser til HA at de ble varslet om innbruddet av en vekter. Det er en bedrift som holder til i de gamle lokalene til Hoels Elektro i St. Olavs gate som er rammet av innbrudd. Noen av brutt opp en garasjeport. En politipatrulje har vært på åstedet, men siden innehaverne så langt ikke har fått sett over lokalene, vet ikke politiet hva som er stjålet.

Ellers har det vært en ganske rolig natt i Hedmark. Rett over midnatt ble det meldt om slåssing på et utested i Hamar. Ingen ble skadd, men to personer ble innbrakt i politiarresten og anmeldes for ordensforstyrrelse på offentlig sted.

En trafikkontroll på riksveg 3 mellom Elverum og Rena natt til lørdag, resulterte i 8 forenklete forelegg til bilførere som hadde kjørt for fort. Den høyeste hastigheten som ble målt, var 102 kilometer i timen i 80-sonen.

Utrykningspolitiet beslaga ved 03-tiden i natt et førerkort på E6 i Furnes. Bilføreren kjørte i en hastighet på 127 kilometer i timen i 80-sonen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke