16. des
TILBAKE: Petter Vaagan Moen viste kvalitetene som bor i ham under fredagens trening. 32-åringen gleder seg til å spille kamper igjen, som for hans del begynner lørdag formiddag mot Gjøvik-Lyn i Løten.FOTO: Anders Bakkerud Larsen
 
Roser spillergruppa
Petter Vaagan Moen (32) får sin re-debut i HamKam-trøya lørdag. Han har latt seg imponere av HamKam-spillerne så langt i sesongoppkjøringen.

Publisert: 03.feb.2017 23.41
Oppdatert: 04.feb.2017 09.28

– Det er stort potensial her, er Petter Vaagan Moens raske svar på hva han synes om nivået i spillergruppa etter en måneds trening med sine nye lagkamerater.

Etter spill for Brann, Queens Park Rangers, Lillestrøm og Strømsgodset, er Vaagan Moen tilbake på Briskeby.

– Mye å gå på

Under fredagens trening viste han også fram en brukbar høyrefot ved et par anledninger, og ble fleipet med av både Truls Jevne Hagen og Chris Twiddy som «Mjøsas Beckham».

– Vi har mye å gå på, selvfølgelig, men det er en ung spillergruppe. Vi må ta tak i noen grunnleggende ting, men det er masse fotball i den gjengen her. Vi har også fått noen gode forsterkninger nå, så det ser lyst ut, sier Vaagan Moen.

Lørdag formiddag trer han på seg HamKam-drakta igjen for første gang etter returen, under treningskampen mot Gjøvik-Lyn som spilles i Løten.

– Det blir gøy. Jeg gleder meg til å få i gang «pedalene» igjen, smiler 32-åringen.

Etter en drøy måned på treningsfeltet med sine nye lagkamerater, forteller han at nivået er omtrent som han så for seg, og han karakteriserer spillergruppa som «spennende».

Vaagan Moen forteller at det er vanskelig for ham å si om han mener bredden og nivået er godt nok til å gå for opprykk ettersom han ikke kjenner divisjonen godt.

– Men de spillerne som har kommet nå er gode spillere. Det er forsterkninger som går rett inn i en ellever, så det er veldig positivt for hele laget. Det er også fine gutter, og det er viktig.

Uvant sesongoppkjøring

Hans egen form er stigende, forteller Vaagan Moen, og nå gleder han seg til å spille kamp igjen.

Men han har ikke tenkt så mye på hvordan det blir å spille i Kamma-drakt igjen.

– Det har jeg ikke tenkt så mye på. Jeg har vært litt «klubbprositituert» i mange år. Det er gøy å komme hjem igjen og forhåpentligvis kunne gi noe tilbake til klubben som jeg tilhører, smiler Vaagan Moen, som er vant til å være i varmere strøk og sesongoppkjøring på denne tiden av året.

– Det er veldig fint for meg å være hjemme. Jeg har fått ei lita jente som jeg er glad i. Slippe å reise er veldig positivt. Jeg tror også samboeren synes det er greit, ler Vaagan Moen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke