17. jul
 
Rushfeldt ute mot HamKam

Publisert: 05.aug.2008 06:06
Oppdatert: -
TROMSØ: Tromsøs storscorer Sigurd Rushfeldt mister antakeligvis onsdagens hengekamp mot HamKam.

Rushfeldt har slitt med en skade i ankelen en stund, og skaden ble forverret i møtet med Rosenborg søndag. Onsdag møter de rødhvite HamKam, men det blir trolig uten Rushfeldt.
- Sigurd sliter med en øm og stiv ankel. Høyst trolig er han nok ute mot HamKam, sier Tromsøs fysiske trener Bjørn Vidar Stenersen til Bladet Tromsø.
- Vi er likevel sikre på at det ikke er snakk om en alvorlig skade. Det kan ta en uke slik at han akkurat rekker Fredrikstad-kampen (søndag), sier Stenersen.
Men at Rushfeldt ikke rekker HamKam-kampen bør ikke skape bekymring i Tromsø. Erstatteren, Adriano Munoz, slo til med to mål mot Rosenborg søndag. Tromsø kan med seier onsdag ta over ledelsen i eliteserien, dersom Rosenborg slår Stabæk samme dag. (©NTB)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke