14. des
Slapp inn fire: Vegard Skogheim savnet en ledertype som kunne styrt forsvarsfireren i går.
 
Savnet ledertypen i forsvaret
Vegard Skogheim er glad han har tid etter sesongen til å erstatte Oddbjørn Lie. I går savnet treneren sårt sin leder i midtforsvaret.

Publisert: 04.nov.2013 04.13
Oppdatert: -

Som kaptein har Oddbjørn Lie vært forsvarssjef og lederskikkelse gjennom hele sesongen i årets HamKam-lag.
I går var Lie ute med karantene, og dermed var ikke lenger «Fort Briskeby» en vanskelig bortearena for Ranheim.

Manglet ledertypen

Vegard Skogheim savnet lederen sin ute på banen. Han utelukker ikke at resultatet kunne sett annerledes ut hvis forsvarskjempen hadde vært tilgjengelig for spill.
- Baklengsmålene kan jo naturligvis avhenge av hvilke typer vi bruker. Vi har ingen ledertyper bakover når Oddbjørn er borte. Han har vært en viktig spiller for oss, sier HamKam-treneren.
Forsvareren er allerede klar for Aalesund etter sesongen.
Skogheim priser seg lykkelig for at han har hele vinteren på seg for å finne en fullgod spiller som kan steppe inn og overta Lies rolle.

Savnet kapteinen

Håkon Aalmen og Edmir Asani spilte sin første kamp sammen for sesongen i går. Førstnevnte var langt nede etter å ha fått fire baklengsmål i fleisen.
- Alt som kunne gå mot oss gjorde også det, sier Aalmen, og fortsetter:
- Det ser jo ikke helt bra ut for meg og Edmir. Det er alltid tungt å slippe inn fire mål, sier han.
Også Aalmen merket savnet av Oddbjørn Lie.
- Naturligvis merker også jeg at vi mister tryggheten i forsvaret da kapteinen er ute. Han er en type som trer fram og kan ta i et tak, sier han.

- Får som fortjent

Selv om Ranheim var det beste laget, var det en revansjesugen Skogheim som uttalte seg etter kampen.
- Tidvis spiller vi nesten «gåfotball» og bruker altfor lang tid med ballen. Da får vi til slutt som fortjent. Dette ble en stor skuffelse i den siste seriekampen. Nå skal vi revansjere oss onsdag, sier Vegard Skogheim.
Med sin femteplass reiser nemlig HamKam til Trondheim for å møte nettopp Ranheim, som til slutt ble nummer fire i serien.
I midtuka stiller HamKam med en heltent Oddbjørn Lie tilbake som forsvarssjef igjen. Kanskje er det ikke mer som skal til for at det er grønnbuksene som til slutt kan le sist.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke