14. des
SCORING: Kevin Beugré har fine avslutninger og scorer bøttevis med mål på trening. Nå gjelder det å få det ut på banen i høst.
 
Selvkritisk Beugré ønsker flere høstmål
– Jeg må score flere mål, sier HamKam-spissen. I høst vil han skyte grønnbuksene til OBOS-ligaen, og har stor tro på at scoringene vil komme.

Publisert: 26.jul.2017 20.29
Oppdatert: 26.jul.2017 20.34

I løpet av 879 minutter har ivorianeren funnet nettmaskene fire ganger. Målsnittet blir da én scoring per 219,7 minutt. Noe som tilsvarer om lag fem omganger.

Det er tall spissen ikke ønsker å gjøre seg bekjent av.

– Som spiss må man score, og jeg er nødt til å sette flere mål. Fire mål på en halv sesong er jeg selvsagt ikke fornøyd med, sier Kevin Beugré.

Tilpasning

Den tidligere Hønefoss-spilleren forteller at han har brukt en del tid på å tilpasse seg tilværelsen i en ny klubb.

– Jeg har brukt en del tid på å lære laget og medspillerne mine å kjenne. Jeg har måttet være tålmodig for å tilpasse meg, sier han, som måtte starte et par kamper i vår på benken.

24-åringen kjenner at ting begynner å føles bedre nå enn hva de har gjort på en stund.

– Nå som jeg har vært her en stund så sitter det mye bedre. Vi spiller på en helt annen måte her enn hva jeg var vant med fra Hønefoss, men nå kjenner jeg lagkameratenes styrker og svakheter, sier han.

Uforløst potensial

HamKam-trener Kevin Knappen har fremdeles stor tro på toppspissen sin.

– Vi ser mye bra, men så ser vi også ting vi må bli bedre på sammen. En del går på å sette han opp i nok gode situasjoner. Det er et uforløst potensial i laget som vi jobber beinhardt med å få ut. Det viktigste er fremdeles at laget scorer nok mål, sier Knappen.

Beugré husker godt serieåpningen mot Asker, da HamKam spilte en gnistrende andreomgang og vant 5–1. Beugré sto for to av målene.

Til helga møtes lagene igjen, denne gangen på Briskeby.

– Laget spilte veldig godt mot Asker. Sannsynligvis var det også min beste kamp for HamKam så langt. Jeg gleder meg til å møte dem igjen i helga, sier han.

Ikke bekymret

Det eneste fokus nå ligger på å bidra til å sende HamKam opp ett nivå til OBOS-ligaen.

– Jeg vet at jeg kan mye bedre enn hva jeg har vist til nå, og ønsker å forbedre meg. Fire mål er ikke bra nok. Jeg er sikker på at målsjansene vil komme i større grad i høst, og da vil også målene komme som en naturlig følge, sier Kevin Beugré, som gleder seg til opprykksjakt med Kamma.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke