10. des
KOM IKKE: Franck Semou kom ikke tilbake fra Danmark til mandagens trening på Briskeby slik avtalen var.Foto: Fredrik Olastuen
 
Semou dukket ikke opp på treningen
Franck Semou skulle vært på HamKam-treningen klokka 10.30 mandag morgen, men kapteinen dukket ikke opp.

Publisert: 17.jul.2017 15.53
Oppdatert: 18.jul.2017 20.17

HA-sporten etterlyste Semou allerede på søndagens trening med tester, men da fikk vi beskjed om at kapteinen hadde fått en dag ekstra fri.

Men da laget entret Briskeby til vanlig trening mandag 10.30 var heller ikke Semou å se.

Ingen kontakt

Og nå bekrefter HamKam-trener Kevin Knappen at de ikke har oversikt over hvor Semou er.

– Franck skulle vært her på denne treningen, men dukket ikke opp. Vi har prøvd å få kontakt med han, men ikke lyktes med det, sier Knappen til HA-sporten.

HamKam-kapteinen ble skadet i siste kamp før ferien. Det kunne se ut som en lyskeskade der han slet med å bevege seg i vanlig tempo de siste minuttene på Sundbanen.

Rapportene fra ferien tydet på at skaden ikke var så alvorlig, og at Semou skulle trene som vanlig igjen bare han kom tilbake til Hamar etter en tur til hjemlandet.

Tøff periode

– Vi pratet i forrige uke da han var på ferie i Danmark, og da var alt vel og bra, sier Knappen.

Det siste drøye halvåret har vært tøft for Franck Semou. Derfor vil ikke klubben overdramatisere situasjonen heller når han ikke nå møter opp til avtalt tid. De vil uansett gi Semou en sjanse til å forklare hvorfor han ikke har kommet tilbake til Hamar til avtalt tid.

Det er på det rene at det stygge overfallet i nærheten av Briskeby i fjor høst og den påfølgende rettssaken har satt sine spor hos HamKam-spilleren.

Om alt som har skjedd i livet til Semou har noe med hvorfor han ikke dukket opp nå, er det for tidlig å spekulere i.

– Han møtte ikke på jobb i dag, men jeg vet ikke så mye mer enn det og kan derfor heller ikke si noe mer om det. Vi går ikke hardt ut uten å få alle fakta på bordet her. Hans situasjon har som kjent vært veldig spesiell det siste halve året og vi tar forbehold, sier Kevin Knappen.

HA-sporten har forsøkt å ringe Franck Semou, men telefonen hans er avslått.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke