10. des
1-0: Rytis Leliuga runder keeper og setter inn kampens første mål. FOTO: Mikkel Torpen Hokstad
 
HamKam leder 1-0
Rytis Leliuga med vakker scoring.

Publisert: 13.sep.2015 15.35
Oppdatert: 13.sep.2015 18.19

I går passerte Brumunddal HamKam på tabellen med sin sterke seier i Førde, men i dag kan HamKam ta tilbake ledelsen i kampen om Hedmarken. Midt på treet-laget Strindheim gjester Briskeby.

Kampen sendes direkte på HATV, og denne artikkelen oppdateres i tillegg underveis i oppgjøret.

Leliuga-scoring

HamKam tok tak i kampen fra start og produserte flere brukbare sjanser i første halvdel av omgang nummer én. Men Fredrik Sjøsltads suser traff stolpen, Adnan Haidars langskudd ble fistet over, og Aziz Idris greide ikke å beine en corner i nettet på bakre stolpe.

Etter 25 minutter fikk grønnbuksene endelig uttelling. Aziz Idris fant Rytis Leliuga med en glimrende crosser, og venstrekanten fintet seg lekent innover i banen, før han til slutt dro seg forbi keeper og løftet inn 1-0.

Sikker på seier

John Anders Rise, som sammen med Aziz Idris er tilbake i HamKam-laget, var før kampen sikker på at Brumunddal ikke skulle stå ovenfor HamKam på tabellen i morgendagens HA.

- Vi skal gå ut og ta tre poeng i dag, sa han selvsikkert rett før HamKam starter oppvarminga.

- Vi må bare fortsette som vi har vært i det siste. Vi tok med oss mye positivt fra Molde 2-kampen, og hvis vi jobber knallhardt og spiller for hverandre, er jeg sikker på at vi skal få med oss et godt resultat i dag, sa venstrbacken og jogger ut på kunstgresset.

HamKams lag (3-5-2): Borger Thomas - Osei Oviasu, Kristoffer Hagen, John Anders Rise - Truls Jevne Hagen, Adnan Haidar, Aziz Idris, Fredrik Sjølstad, Rytis Leliuga - Valentin Blaka, Bajram Ajeti.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke