23. jul
OPPRYKKSFEST: HamKam-spillerne kunne feire med fansen etter at opprykket til 1. divisjon ble sikret lørdag etter seieren over Bærum. Nå ser klubben framover og jobber for å danne et slagkraftig mannskap i 2018.
 
Sikter seg inn mot øvre halvdel
HamKams ledelse har lagt en plan som skal føre klubben til øvre halvdel av 1. divisjon allerede neste år.

Publisert: 01.okt.2017 20:50
Oppdatert: 01.okt.2017 21:59

HamKam – Bærum 2–0

– Vi skal ha et lag som både klarer seg og er konkurransedyktig på øvre halvdel av tabellen i 1. divisjon, sier Kai Kristiansen i sportsutvalget, etter seieren mot Bærum lørdag.

TROR PÅ INVESTOR-HJELP

Styreleder i HamKam, Truls Nordby Johansen, forteller hvordan klubben jobber for å legge best mulig til rette for å danne et godt nok 1. divisjonslag.

– Jeg tror nok at de som allerede har vært med å bidratt på denne reisen, nok vil finne motivasjon til å være med videre, sier Nordby Johansen, og sikter til de som har bidratt med midler til klubben.

Han forteller at arbeidet med å få med seg nøkkelspillere videre allerede er i gang, og at det tidlige opprykket gir god tid til planlegging da det kommer til spillerlogistikk.

– Vi er ydmyke med tanke på nivået i 1. divisjon. Samtidig skal vi ikke være redd for å spenne buen foran neste sesong. Det jobbes for å danne et økonomisk grunnlag som kan gjøre laget konkurransedyktig på et så høyt nivå som mulig også da det kommer til det administrative rundt klubben, forteller styrelederen.

Ønsker Egeris videre

Klubben skal gjøre alt de kan for å få med seg sommersigneringene Markus Naglestad og Jacob Egeris videre neste sesong.

– Vi ønsker å legge til rette for et opplegg neste år som gjør at de ønsker å bli i klubben. Vi skal gjøre det vi kan, så får vi se om det er godt nok, sier Kai Kristiansen.

Ikke råd til å bomme

Det å treffe på overgangsmarkedet blir helt essensielt for HamKam.

– Hvilke områder på banen er viktigst å forsterke for å hevde seg i 1. divisjon?

– Vi har en ambisjon om å forsterke alle ledd. Vi må treffe, fordi vi rett og slett ikke har råd til å bomme. Denne sesongen har vi truffet ok på signeringene. Vi er avhengige av å treffe oftere enn vi bommer, sier Kristiansen.

– Føler du klubben har et godt nok økonomisk grunnlag til å kjempe på øvre halvdel?

– Vi skal lage et produkt som er konkurransedyktig også økonomisk. Nøkkelen blir å få mange nok med på laget, og det jobbes allerede godt med.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke