20. aug
TAKK: Emil Sildnes takker alle som har støttet ham etter at han ble skadet.
Foto: Privat
 
Sildnes takker for all støtten
Emil Sildnes har fått massiv støtte på sosiale medier det siste døgnet, og i går ettermiddag la HamKam-spilleren ut følgende melding på sin egen Facebook-profil:

Publisert: 08.apr.2014 18:10
Oppdatert: 09.apr.2014 13:48

«Tusen takk for alle gode ønsker og oppmuntringer det siste døgnet. Jeg setter stor pris på all den støtten jeg har fått, og jeg er fast bestemt på å komme sterkere tilbake!»

Til HA-sporten skrev Emil Sildnes denne sms'n:

"Natta har vært veldig lang med mye smerter og lite søvn. Så ble jeg flyttet over til intensivavdelinga i natt og er veldig neddopa nå. Skal opereres, men vet ennå ikke når", skrev Sildnes på SMS til HA-sporten tirsdag formiddag.

HamKam-trener Vegard Skogheim dro rett til sjukehuset i Elverum etter åpningskampen mot Hødd, og opplevde at midtbanespilleren var ved godt mot.

– Emil tok det overraskende bra, men smertene begynte å komme for alvor rett før jeg dro, sier Skogheim som ikke kan regne med å se Sildnes på banen mer denne sesongen.

– Utrolig trist for Emil, sier Skogheim.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke