9. des
BYTTER KLUBB: Fredrik Sjølstad forlater HamKam.
FOTO: Kai Kristiansen
 
Sjølstad har skrevet under for ny klubb
Fredrik Sjølstad er klar for nye utfordringer.

Publisert: 20.jan.2016 12.13
Oppdatert: 20.jan.2016 12.15

21-åringen har vært tydelig på at han ønsket å komme seg vekk fra HamKam etter forrige sesong. Og nå er han endelig klar for Hødd.

HamKam og Hødd enige

HamKam og Hødd er nemlig enige om utdanningskompensasjonen som HamKam har krav på. HA-sporten har tidligere skrevet at HamKam ikke ville gå med på noe under et sekssifret beløp her.

- Vi ønsker Fredrik lykke til videre i Hødd. Dette er en overgang han har ønsket selv og vi har kommet til enighet med Hødd, sier HamKams daglig leder Stein Arne Ingelstad.

Sjølstad har skrevet under en kontrakt med Hødd som binder ham til klubben ut 2018-sesongen.

Mjøndalen også

Sjølstad trente med Hødd rett etter nyttår, og imponerte trenerduoen Hans-Erik Eriksen og Steinar Lein - samtidig som klubben også imponerte Sjølstad.

- Jeg fikk et veldig bra inntrykk av klubben da jeg trente med dem for et par uker siden. Det er en økonomisk stabil klubb som har fått fram flere gode spiller de siste årene, i tillegg til at de også har spilt cupfinalen. Jeg tror det er et bra valg for meg nå, sier Sjølstad.

Som også fikk inntrykk av at han var ønsket i Mjøndalen da de også plutselig kom på banen.

- De var interesserte de også, men jeg føler jeg fikk det beste sportslige tilbudet i Hødd, sier Sjølstad som allerede er på plass i Ulsteinvik og får sin nye leilighet der allerede fredag.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke