25. jun
Fredrik Sjølstad
 
Sjølstad har skrevet under på ny treårskontrakt med Kamma

Publisert: 08.aug.2013 04:13
Oppdatert: -
HamKam har sikret seg signaturen til både Fredrik Sjølstad (19) og Emil Holst (16) denne uka.
- Fredrik er et talent vi ser verdien og nytten av for fremtiden. Han har tatt mange steg i år og kan være en bærebjelke i HamKam-systemet i flere år, sier Vegard Skogheim.
19-åringen har så vidt vært i Stabæks søkelys, etter at de spurte om å få benytte seg av midtbanemannens tjenester i JET-turneringa i Hamar tidligere i sommer.
- Han er en lokal unggutt, som har fått et vanvittig driv med ballen, er blitt bedre defensivt og opparbeidet seg en arbeidskapasitet som begynner å bli bra. Vi ser store muligheter for ham, og hvis vi gjør vår jobb, han gjør sin og - bank i bordet - holder seg skadefri kan han bli en bra spiller. Ikke minst i HamKam, men også i norsk fotball.
Unggutten selv er også godt fornøyd etter å ha skrevet ny kontrakt med klubben han har spilt for i ti år.
- Klubben har vel bra planer for meg i fremtiden. Jeg har fått beskjed om at de skal satse på meg. Jeg er veldig glad for at det er snakk om tre år, det viser bare at de har tro på meg, og det betyr mye, sier Sjølstad til klubbens nettsider.
Også Emil Holst har skrevet ny kontrakt med HamKam.
- Vi vil gjerne beholde de lokale vi ser på som talenter. Gjør vi ting rett ser HamKam-fremtiden lys ut. Gjør vi feil, flytter jeg til Svalbard, sier Skogheim.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke