14. des
dOMINERTE: Fredrik Sjølstad (t.h.) og HamKam var steget foran Førde og Johan Wennberg før pause. Etter pause styrte svensken og hjemmelaget langt mer. Nå kan Wennberg havne i enten HamKam eller Kongsvinger.
Foto: Kai Kristiansen
 
Sjølstad ønsker seg Wennberg
Lørdag var de banens to giganter på hvert sitt lag. Snart kan Fredrik Sjølstad og Førdes Johan Wennberg bli lagkamerater.

Publisert: 06.jul.2015 06.44
Oppdatert: 06.jul.2015 06.45

En god Fredrik Sjølstad tok endelig dirigentrollen da HamKam vant på bortebane. Forrige gang det skjedde var 13. oktober 2013!

18 sekunder brukte han på å sende HamKam i føringen og var best på et godt HamKam-lag før pause.

Etter pause overtok hjemmelaget og den tidligere Dala-spilleren Johan Wennberg kommandoen. Svensken kan i løpet av få dager vende tilbake til Hedmark.

Vil forlate Førde 

Johan Wennberg er allerede invitert til prøvespill hos Kongsvinger denne uka, men HamKam har også kastet sine øyne på den svenske midtbanespilleren.

– Vi kjenner til ham og vet at han ønsker å skife klubb allerede nå. Likevel er det for tidlig å si noe om vi kommer til å forsøke å få hans underskrift, sier HamKam-trener Kent Bergersen.

HamKams bestemann, Fredrik Sjølstad, er ikke i tvil om hva han ønsker.

– Jeg sa det til Wennberg under kampen at han er altfor bra for å spille i Førde. Jeg synes det ikke er noe rart at Kongsvinger vil ha ham, sier Sjølstad.

HamKam-spilleren er heller ikke i tvil om at svensken kan være en nyttig tilvekst for HamKam.

KIL mest interessant

Johan Wennberg selv forteller til HA-sporten at han har gitt Førde beskjed om at han ønsker å forlate klubben allerede nå i sommer.

– Jeg vil komme nærmere venner og familie i Sverige. I tillegg har jeg lyst til å spille på et godt lag, og i øyeblikket er det ingen som er bedre enn Kongsvinger i Hedmark, sier midtbanespilleren.

Førdes bestemann utelukker verken HamKam, eller Brumunddal om de er interesserte.

– Jeg hadde en fin tid i Dala sist jeg var der, og HamKam har et spennende lag. I dag synes jeg de var bedre enn oss før pause, og jeg er litt overrasket over at vi fikk lov til å styre kampen etter pause, sier Wennberg.

Bygger for 2016

Kent Bergersen vil ikke si noe om Wennberg er av de heteste navnene han har på blokka, men han ønsker seg forsterkninger.

– Det er mye bedre å få inn noen nye nå, slik at vi så tidlig som mulig kan begynne å jobbe med dem som skal bli enda bedre neste sesong, sier Bergersen som legger til at han har fem-seks nye spillere på blokka.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke