buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
Skadet: Her får Kent Bergersen (t.h.) beskjed av HamKams fysiske trener, Magnus Nilsen om at John Anders Rise (t.v.) ikke kan spille mot Molde 2 grunnet en kranglete lyske.Foto: Håkon T. Kristiansen
 
Mange skader skaper hodebry
Alle skadene skaper hodebry for HamKam-trener, Kent Bergersen som så vidt har en ellever med friske A-lagsspillere.

Publisert: 23.mai.2015 08:39
Oppdatert: 23.mai.2015 08:44

Her får Kent Bergersen beskjed om at John Anders Rise heller ikke kan spille dagens kamp mot Molde 2, på grunn av en vond lyske.

Med Osei Oviasu (lår), Adnan Haidar (lyske), Aleksander Woo Enger (kne), Valentin Blaka (legg), Daniel Bekkevold (kne) og Kristoffer Hagen (tre gule kort) ute i tillegg, har Kent Bergersen litt av en oppgave med å sette opp en startellever.

– må analyseres

– Jeg må sove på det, sa Bergersen etter gårsdagens treningsøkt. Det er ikke rart, når det kun er 14 spillere med proffkontrakt som er skadefrie.

Rise som ble testet fredag, var en viktig brikke for Bergersen til dagens kamp.

– Det er ikke ideelt selvfølgelig, John Anders var mye av nøkkelen til denne kampen. Vi må analysere og se på alle skadene for å finne ut om dette er noe vi kunne vært foruten, sier Bergersen som innrømmer at den tanken har streifet han denne uka.

Mbamba spiller trolig back

– Nå blir det en utfordring med å finne riktig startellever og spillemåte, sier Bergersen som prøvde flere ulike konstellasjoner på gårsdagens trening.

HamKam stiller trolig med disse elleve fra start mot Moldes reserver (4-4-2): Emil Holst–Truls Jevne Hagen, Tobias Ødegård, Syver Karlsen, Christopher Mbamba–Kristian Eriksen, Aziz Idris, Fredrik Sjølstad, Henrik Lehne Olsen–Marius Holt, Bajram Ajeti.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat