10. des
Gave: Skeidar-sjef Martin Andresen.
 
Skeidar-Martin gir HamKam 200.000 kroner
Møbelkjeden Skeidar sin butikk i Hamar omsatte for snaut én million kroner siste halvdel av forrige uke. Det ga Kamma rundt 200.000 kroner i klubbkassa!

Publisert: 07.jul.2014 04.00
Oppdatert: 07.jul.2014 06.28

- Veldig moro at vi kan bidra med såpass, og svært gledelig å høre at klubben ikke går konkurs, sier eier og administrerende direktør i Skeidar, Martin Andresen.

I forrige uke meldte Andresen at butikken i Hamar ville gi 20 prosent av omsetningen på ukas tre siste dager til den konkurstruete 1. divisjonsklubben.

- Våre medarbeidere stilte i Kamma-drakter og kan melde om tre veldig fine dager i butikken vår, sier den tidligere landslagskapteinen.

- 200.000 kroner er jo et fantastisk bidrag til klubben. Dette er penger vi ikke hadde ventet, kommenterer kommunikasjonsansvarlig i HamKam, Remo Sjonfjell.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke