20. aug
 
Skjelbæk: - HamKam mangler profiler
HamKam mangler profiler mener Marius Skjelbæk som denne uken gjestet fotballpodcasten Stolthet & ære, med Kjetil Ånnevik og Ole Johnny Sundt.

Publisert: 10.apr.2019 11:23
Oppdatert: 10.apr.2019 11:41

- Det Hamkam mangler nå er profiler som appellerer til barna, spillere som gjør det til noe ekstra å komme å se på kamp, sier TV2-profilen før han fortsetter;

- Spillere som Christian Larrivee, Patrick Thoresen, og Kodie Curran i Storhamar Hockey er spillere som selger ekstra billetter, fordi de er en snakkis i ettertid, sier Skjelbæk i ukas episode av Stolthet & ære. 


Hør hele episoden i avspillervinduet øverst i saken, eller podkast-appen på din telefon,eller på Soundcloud her

Videre snakker trioen om HamKam sine kamper som har vært, samt de neste som kommer.

Ole Johnny og Marius prøver å løse problemene i norsk fotball, samt at vi får en HamKam-drømme11’er servert av Marius Skjelbæk.

Det blir også et gjenhør med den svenske flykapteinen Calle Noren, samt Thorir Hergeirssons spådom av Nest-Sotra på søndag. 

OBS: SPOILERALERT av sesong 2 av ‘’Heimebane’’.

 
Marius Skjelbæk
FOTO: Trond Lillebo
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke